Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ "Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ



Γιώργος Τσούνης προπονητής Ατλαντίδας



"Νικηφόρο ήταν το απογευματινό παιχνίδι της ομάδας μας επί του Α.Ο Κορωπίου μίας αξιόλογης ομάδας και εκ των φαβορί για την άνοδο. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, παρόλα αυτά οι παίκτες μας έκαναν κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και προβλημάτισαν τον αντίπαλο με την αγωνιστικότητα τους. 

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν νευρικό χωρίς αξιόλογες φάσεις εκατέρωθεν. Στο δεύτερο μέρος η είσοδος των νεαρών 17χρονων Ίμπι και Αντωνίου από τη δεξαμενή παικτών της Ακαδημίας μας , έδωσε πνοή στην ομάδας η οποία προηγήθηκε στο 64΄ μετά από προσπάθεια του Ίμπι από αριστερά, σουτ του Πανόπουλου και ριμπάνουντ του Λιάσκου. Το Κορωπί ισοφάρισε με ωραίο τελείωμα του Παντελή στο 75΄ και ανέβασε ψηλά τις γραμμές του  να πάρει το ματς. Η πίεση του Λιάσκου στο 83΄ απέφερε το κλέψιμο της μπάλας και την ασίστ στον Ίμπι που έγραψε το τελικό 2-1. Ουδείς από την ομάδα μας υστέρησε και η συμβολή όλων στη μεγάλη νίκη ήταν σημαντική.

 Επί της ευκαιρίας να ευχηθούμε στον αρχηγό μας και προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας μας Φάνη Μπενέκο καλή σταδιοδρομία καθώς την Παρασκευή 07/12/2018 ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου