Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Η ΜΑΡΚΟ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΡ. ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ





Το Σάββατο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, η Μαρκο δια του προέδρου της τίμησε τον ιατρό Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη πρόεδρο της Μαστολογικής Εταιρίας  ΕΜΕΙΣ για το κοινωνικό έργο που επιτελεί, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες σε γυναίκες άπορες και ανασφάλιστες.





Το ΕΜΕΙΣ έχει έδρα στους Αμπελόκηπους και πηγαίνει όπου κληθεί να παράσχει τις υπηρεσίες του. Η Γ.Σ Μαρκο δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο τίμησε τον γιατρό με αναμνηστική πλακέτα, του έδωσε τη φανέλα του συλλόγου με γραμμένο το όνομα του και μία ποδοσφαιρική μπάλα με τις υπογραφές των παικτών.





"Είναι χρέος ανθρώπινο να συνδράμομε τους αναξιοπαθούντες πολίτες μας. Όταν δε είσαι και γιατρός είναι πολύ σημαντικό να βοηθάς τους συνανθρώπους σου παρέχοντας τις ιατρικές σου γνώσεις.
Έχουμε συμπαράσταση από τον ιατρικό κλάδο, πολλοί συνάδελφοι έχουν ζητήσει να βοηθήσουν και αυτοί, η απήχηση στον γυναικείο πληθυσμό είναι πολύ μεγάλη και αυτό δείχνει ότι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη κι εδώ θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους άμεσα συνεργάτες μου για τις άοκνες προσπάθειες τους και επίσης το ποδοσφαιρικό σωματείο της Μαρκο που "κατάλαβε" το κοινωνικό μας έργο και μας διαφημίζει με την αναγραφή της επωνυμίας μας στις αθλητές εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών". Αυτά  μας τόνισε ο ιατρός Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης λίγο μετά την βράβευση του.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου