Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ






Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΛΑΤΩΝ και ώρα 17:30, ο αθλητικός σύλλογος των Γλυκών Νερών διοργανώνει μία αθλητική ημερίδα, η οποία θα συνδυαστεί με Χριστουγεννιάτικη γιορτή λόγω των ημερών.

Η εκδήλωση γίνεται για την αναβάθμιση της ποιότητας των ακαδημιών του συλλόγου, την ενημέρωση των γονέων των μικρών αθλητών και την πρόοδο του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί.

Οι υψηλοί και διακεκριμένοι καλεσμένοι θα δώσουν ένα ποιοτικό και άκρως ενημερωτικό ταχύρυθμο σεμινάριο που περιλαμβάνει τα πάντα γύρω από τον αθλητισμό. Διατροφολογία, ψυχολογία, τεχνογνωσία αθλήματος κ.α

Αξιέπαινη κίνηση από έναν σύλλογο που διαθέτει πολυάριθμες ακαδημίες και που θέλει την πρόοδο και την θετική τους εξέλιξη. Όλα αυτά θα λάβουν χώρα μέσα σε Χριστουγεννιάτικο γιορτινό κλίμα. Έτσι συνδυάζεται η γνώση και η διασκέδαση.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ



Α΄ ΜΕΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ-ΓΟΝΕΩΝ



18:00-18:15 Χαιρετισμοί-προσφώνηση προέδρου-επισήμων

18:15-18:40 Κωτσής Ιωάννης "Διατροφή και νεαρός αθλητής"
Εργοφυσιολόγος-Διατροφολόγος Εθνικής Ελλάδος

18:40-19:10 Υφαντίδης Αχιλλέας "Η ψυχολογία ένας σημαντικός παράγοντας στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο"

19:10-19:35 Κορμάς Γιώργος "Διαδικτυακό Bulling" Κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και η έφηβοι από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου"
Επιστημονικός συνεργάτης του προγράμματος "Σχολές Γονέων" του Υπουργείου Παιδείας. Συντονιστής του προγράμματος ΕΣΠΑ της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας "Σύγχρονος Ιατρικός & Ψυχολογικός Οδηγός για Παιδιά και Εφήβους"

19:35-19:45 Διάλειμμα

19:45-20:15 Κατσίμπρας Μιχαήλ "Αναπτυξιακές ηλικίες-προπονητές-γονείς"
Τεχνικός Διευθυντής ποδοσφαίρου ακαδημίας Α.Ο Γλυκών Νερών-προπονητής UEFA-PRO


Β΄ ΜΕΡΟΣ ΓΙΟΡΤΗ Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ



Βραβεύσεις-Τιμητικές Διακρίσεις-Δώρα Αθλητών-Μπουφές-Λήξη Γιορτής




Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου