Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Α.Ο ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ





Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο αμφιθέατρο των "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΠΛΑΤΩΝ", ο Α.Ο Γλυκών Νερών διοργάνωσε την πρώτη του αθλητική ημερίδα η οποία ήταν χωρισμένη σε τρεις ενότητες. Η πρώτη ενότητα αφορούσε εισηγήσεις διακεκριμένων επιστημόνων, η δεύτερη ενότητα ήταν οι βραβεύσεις ανθρώπων της οικογένειας των Γλυκών Νερών και στην τρίτη ενότητα είχαμε την απονομή δώρων στα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου. Έτσι παντρεύτηκε η ημερίδα με την Χριστουγεννιάτικη γιορτή.






Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο Γλυκών Νερών στην ημερίδα, καθώς βρέθηκαν όλα τα τμήματα ακαδημίας του συλλόγου, πλήρες και το Δ.Σ με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Δρούγκα. Το αμφιθέατρο κατάμεστο από τα παιδιά, τους γονείς, τους φίλους του συλλόγου και τους επίσημους καλεσμένους.





Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος Γιώργος Δρούγκας, ο οποίος είπε, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.
"Είναι η πρώτη μας αθλητική ημερίδα. Ο σύλλογος έχει αξίες, αρχές τις οποίες εμείς που διοικούμε τον σύλλογο προσπαθούμε να τις κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο. Προς τους παίκτες είπε, Εσείς είστε η δύναμη του συλλόγου που αγωνίζεστε σε όλα τα τμήματα μαζί με τους προπονητές σας, που τιμάτε το όνομα, το σήμα και την ιστορίας μας. Κατόπιν ευχήθηκε καλές γιορτές κι έδωσε τον λόγο στον Μιχάλη Κατσίμπρα τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών και διοργανωτή της ημερίδας.





 Ο Μιχάλης Κατσίμπρας παρουσίασε τους εισηγητές, ο οποίοι ένας μετά τον άλλο ανέβηκαν στο βήμα. Πρώτος εισηγητής ο Δ.ρ. Κοτσίου διατροφολόγος, δεύτερος ο Δρ. Υφαντίδης ψυχολόγος και τρίτος ο Δρ. Κοσμάς που μίλησε για το ασφαλές διαδίκτυο και το Bulling. Άκρως κατατοπιστικοί και χρήσιμες οι εισηγήσεις τους, καθώς η ημερίδα είχε επιμορφωτικό χαρακτήρα.



Περάσαμε σε ολιγόλεπτο διάλειμμα και κατόπιν μπήκαμε στη δεύτερη ενότητα της ημερίδας, τις βραβεύσεις.



                       Βραβεύτηκε ο ιδρυτής του συλλόγου Σπύρος Ανδρίκος






    ο τέως πρόεδρος του συλλόγου και τέως πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος,






                                                          βραβεύτηκε ο Δ.ρ Κοτσίου





                                                        βραβεύτηκε  ο Δ.ρ Κοσμάς




                                                    βραβεύτηκε ο Δρ. Υφαντίδης







ο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνος των ακαδημιών Κώστας Χριστοδούλου







                                     ο βετεράνος παίκτης της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης.






Μετά τις βραβεύσεις τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Κατσίμπρας, ανέπτυξε το θέμα "Ποδόσφαιρο και Παράγοντες". Επίσης διαβεβαίωσε τους γονείς με την ιδιότητα του ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, ότι τα παιδιά τους αθλούνται σε ασφαλή χώρο και υπό το άγρυπνο βλέμμα γιατρού. Επίσης κατέθεσε το όραμα της ομάδας που είναι το εξής, ο Α.Ο Γλυκών νερών να γίνει αθλητική και αγωνιστική οντότητα που να σφύζει από υγεία, στηριζόμενη στη δική της έμψυχη δεξαμενή. Τέλος, μοίρασε δώρα στα παιδιά των ακαδημιών λόγω Χριστουγέννων.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ



Ο πρόεδρος κ. Δρούγκας αποκάλυψε ότι οι ημερίδες θα γίνουν θεσμός.

Επίσης μας έγινε γνωστό ότι στον Α.Ο Γλυκών Νερών λειτουργεί τμήμα Τζούντο και από δεκαετίας τμήμα αντισφαίρισης.

Ο μπουφές ήταν χορηγία νέου καταστήματος εστίασης της περιοχής.


Εμείς κρατάμε τα εξής, ήταν  μία πολύ ζεστή εκδήλωση από ανθρώπους φωτισμένους από εκείνους που αγαπούν αυτό που κάνουν. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση που μας έκαναν να παραβρεθούμε στην πρώτη τους αθλητική ημερίδα.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου