Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ







Με νίκη συνέχισε την πορεία του ο Σαρωνικός στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τις επτά νίκες. Επί της ουσίας με το τρίποντο αυτό ο Σαρωνικός έφτασε τους 25 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ευτύχισε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Κουτρουμάνου μόλις στο 10΄. Στο 26΄ ο Μίτι ισοφάρισε για τον Γέρακα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και επτά λεπτά αργότερα ο Έλενας έκανε το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 55΄ ο Παπακωνσταντίνου, που σήμερα έκανε πολύ καλή εμφάνιση, έγραψε το τελικό 3-1.Ο Σαρωνικός έδειξε τη δυναμική του παρά τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών με αποκορύφωμα την αναγκαστική αλλαγή του Χατζάρα στην  προθέρμανση, έδειξε χαρακτήρα απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Γέρακας.

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα σήμερα ο Γέρακας όπως δήλωσε και ο προπονητής του Ευγένιος Τσέρτος, ο οποίος δίνει συγχαρητήρια στον διαιτητή Αρφάνη για την άριστη διαχείριση της αναμέτρησης.





Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Βλαχόπουλο και Βουδούρη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Καραλής, Μπουκουβάλας, Ρέδι, Ζουρμπουρλής, Κετέογλου, Ναυπλιώτης, Δημητριάδης (90΄ Ράπτης), Μαραγκός, Κόεχλερ (77΄ Χασουράκης), Παπακωνσταντίνου (90΄ Καμπόσος), Έλενας



ΓΕΡΑΚΑΣ (Τσέρτος) Τσούκας, Λιβαρτζινός, Ντούμης, Λάβδας, Καλούδης Α., Παπαδόπουλος Σ., Καλούδης Ν. (70΄ Χριστοφυλόπουλος), Βλαχιώτης (46΄ Ρέκα), Μίτι, Κουτρουμάνος (57΄ Παπαδόπουλος Δ.), Τσέρτος


Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου