Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 0-2 (0-1)






Μετά τη σημερινή του νίκη, τρίτη συνεχόμενη, ο Σαρωνικός κλείνει την πόρτα πίσω του καθώς εξασφάλισε μία διαφορά έξι βαθμών από την πέμπτη Δροσιά και κάνει την άνοδο υπόθεση μίας τετράδας που αποτελεί την κορυφή. Η ομάδα της Αναβύσσου πήρε προβάδισμα στο 40΄ με άψογη κεφαλιά του Έλενα στη σέντρα ακριβείας του Σταλπουτζή. Στο δεύτερο μέρος ο Παπακωνσταντίνου έκανε στο 85΄ το 0-2 που ήταν και το σκορ του αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Ο Εθνικός πίεσε με στημένα να μειώσει κάτι το οποίο δεν κατάφερε. Η ομάδα του Σκουβαρά δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα αν και οι παίκτες του έπιασαν καλή απόδοση.


Ντεμπούτο για την ομάδα του Σαρωνικού έκανε σήμερα ο Μαντζιώκας που αποτελεί προσωπική επιλογή του κόουτς Δημητρόπουλου, κάνοντας καλή εμφάνιση, βοηθώντας έτσι την ομάδα του να πάρει μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη.

Επίσης, την πρώτη του εμφάνιση για την ομάδα του Εθνικού έκανε ο μέσος Γεωργιόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη και Μπάλαγκα


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Σκουβαράς) Βασιλάκης, Βλασσόπουλος (76΄ Σπηλιοτόπουλος), Βούτας (85΄ Βαζάκας), Halilah, Αθανασόπουλος, Κουσούπης, Ραπτογιάννης, Νάκο (75΄ Καν αζάλ), Ραζάκας, Σοφρώνι, Ανδριάς (60΄ Γεωργιόπουλος)



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Καραλής, Σταλπουτζής (55΄ Μπουγατσιάς, 85΄ Κετέογλου), Μπουκουβάλας, Μαντζιώκας, Ζουμπουρλής, Ναυπλιώτης, Δημητριάδης (70΄ Ρέδι), Μαραγκός, Κόεχλερ, Παπακωνσταντίνου (88΄ Καραγιάννης), Έλενας


Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου