Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΡΩΠΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1-1 (0-1)







Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλούς αντιπάλους, αλλά σε πάρα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Πολλή λάσπη και πολλά τα γλυστρίματα των παικτών. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά ο Εθνικός με αποτέλεσμα στο 13΄ ένα σλάλομ του Σοφρώνη 25 μέτρων ταλαιπώρησε την Κορωπιώτικη άμυνα, αλλά το σουτ του Σοφρώνη πέρασε λίγο άουτ. Μετά το 25΄ ισορρόπησε το παιχνίδι κι άρχισαν οι γηπεδούχοι να ξεδιπλώνονται. Στο 34΄ όμως έγινε το 0-1 από λάθος συνεννόηση Κονόμι και Πάντου και με την παρεμβολή του Κούνσουλη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Το γκολ χρεώνεται ως αυτογκόλ. Στο 45΄ βολ πλανέ του Παντελή, λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Βλάχου το Κορωπί πίεζε, με αποτέλεσμα στο 56΄ σε μια φάση εντός περιοχής του Εθνικού, να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο αρχηγός Αντιφαρμάκης. Με αριθμητική υπεροχή οι γηπεδούχοι και στο μισό γήπεδο εξακολουθούσαν να πιέζουν με αποτέλεσμα στο 75΄ να έχουμε δοκάρι σε κεφαλιά του Οικονομίδη. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90΄ όταν ανατράπηκε ο Βλάχος εντός περιοχής και ο ρέφερι Μπερέτας έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι χτύπησε εύστοχα ο Αρουέλ, πετυχαίνοντας την ισοφάριση για την ομάδα του. Έτσι οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.


Διαιτητής του αγώνα Μπερέτας, με βοηθούς τους Κωστάκη και Νίκα.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΚΟΡΩΠΙ (Μπόντζος) Κονόμι, Φετολάρι (57΄ Κλήμης), Φώτος, Πάντου, Ξένος, Αμπεντινάι (46΄ Βλάχος), Παντελής, Λούρμπας (70΄ Οικονομίδης), Αρουέλ, Βίλα, Μάργαρης



ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Σκουβαράς) Βασιλάκης, Χρυσίνας, Βούτας, Χαλιλάι, Βλασσόπουλος, Κόνσουλης, Δημητρίου (82΄ Γεωργιόπουλος), Αντιφαρμάκης, Σοφρώνης (87΄ Νάκος), Σούλας (80΄ Βαζάκιας), Ραπτογιάννης (76΄ Αηδόνης)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου