Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ14-ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ Κ14 0-5 (0-5)







Η ΕΠΣΑ σήμερα κλείδωσε την πρόκριση περνώντας από τη Βάρη νικηφόρα, καθώς επικράτησε της ΕΠΣΑΝΑ με 0-5. Πλασματικό το σκορ καθώς το δεύτερο ημίχρονο ήταν αποκλειστικότητα της Ανατολικής Αττικής. Συγκεκριμένα, η Αθήνα αιφνιδίασε στο πρώτο μέρος παίζοντας δυνατά από το πρώτο λεπτό όπου και κατάφερε να πάρει πέναλτι στο 11΄ κάνοντας έτσι το 0-1 και τρία λεπτά αργότερα έκανε το 0-2 καθώς η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα Κορασίδη.





Το 0-2 ήταν βαρύ για την ψυχολογία των Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ, με αποτέλεσμα να αγχωθούν. Στο 20΄ ήρθε το 0-3 και όπως ξεκίνησε ο αγώνας με δύο γκολ, έτσι και τελείωσε στο 30΄ και στο 35΄ μπήκαν άλλα δύο γκολ. Στην ανάπαυλα ο προπονητής Δημητρόπουλος δούλεψε στη ψυχολογία των Παίδων και η εικόνα τους ήταν τελείως διαφορετική από το πρώτο μέρος. Πίεσαν την Αθήνα, είχαν καθολική υπεροχή, δημιούργησαν φάσεις, πέτυχαν και ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά η ΕΠΣΑ άντεξε το σφυροκόπημα και μπόρεσε και κράτησε το αποτέλεσμα-πρόκριση για αυτήν.





Τα γκολ, στο 11΄ και στο 35΄ ο Παπατριανταφύλλου, στο 14΄ ο Σκαιλίδης και στο 20΄ και στο 30΄ ο Αθανασιάδης.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ14 (Δημητρόπουλος) Κορασίδης, Σεφεριάδης, Κατσαρίδης, Κούστας, Αντωνίου, Φίλος, Γραμμένος, Πετρενάς, Μπαλωτής, Τόμπρας, Ρούσσος.
συμμετείχαν οι: Βαζούρας, Γονατάς, Λυμπερόπουλος, Σουλακέλης, Μαναιλόγλου, Καλαμάρας, Σκορδής




ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ Κ14 (Δημητρίου) Έξαρχος, Τσιρβούλης, Σκιαδαρέσης, Καλαϊζής, Γκίκας, Κιργουτάσης, Αθανασιάδης, Παπατριανταφύλλου, Σκαιλίδης, Σπαθάρης, Διαμαντής
συμμετείχαν οι: Κονσολάκης, Βασιλείου, Κανάκης, Ψύλλας, Μπιλικαϊδης, Ευθυμιάδης, Στεφάνου


Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου