Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΧΕΙΡΟΣ ΜΟΥΛΑΚΗ 2-1 (1-1)






Ο Θησέας με δέκα παίκτες για ογδόντα λεπτά και μάλιστα χωρίς τον βασικό του γκολκίπερ Κατσιούλη, καθώς υπέπεσε σε πέναλτι και είδε την κόκκινη κάρτα. Μπόρεσε όμως και έκανε την ολική ανατροπή του σκορ. Χάρισε δύο στημένα και που τα έκανε γκολ ο Μουλάκης. Συγκεκριμένα, στο 10΄ ανέτρεψε ο Κατσιούλης τον Λάπα κι ο διαιτητής Δραγάτης έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλε τον τερματοφύλακα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστόπουλος κι έκανε το 0-1.

Στο 39΄ σε φάουλ του Τσέλιου ο Μουλάκης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Στο 51΄ ο Μουλάκης και πάλι, αυτή τη φορά με απευθείας χτύπημα φάουλ, έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Έτσι ο γηπεδούχος με αυτό το τρίποντο έπιασε στην 3η θέση τον Αγ. Στέφανο. Στο 85΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σιδέρης για τα Καλύβια. Να σημειωθεί ότι μετά το 0-1 και έως την ισοφάριση τα Καλύβια είχαν φρενήρη ρυθμό και έχασαν πολλές ευκαιρίες ενώ είχαν και δοκάρι στο 20΄.



Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Βιτσεντζάτο και Χριστόπουλο.




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Μιναδάκης (12΄ Ευαγγέλου), Τσέλιος (72΄ Παππάς), Κατσούγκρης, Ζιάγκος (59΄ Αθανασόπουλος), Μουλάκης, Πράπας (16΄ Βελέντζας)




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Παπαθεοδώρου, Πασχάλι, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Λάπας, Μαυροθαλασσίτης, Χάιδος, Ντούνης (70΄ Κοντζάι), Αναστόπουλος (84΄ Πάτσης), Μπότης, Σύρος



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου