Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΜΕ ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ






Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα χώρισαν οι δρόμοι του κόουτς Διονύση Γεωργουλά με την ομάδα του Α.Ο Ραμνούς. Ο προπονητής συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο Βαγγέλη Γερασιμάτο και έλυσαν τη συνεργασία τους μετά από οκτάμηνη παραμονή στον πάγκο της ομάδας. Ο ικανός τεχνικός σε δήλωση του αναφέρει τα εξής,


"Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γερασιμάτο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, που ήταν πάντα δίπλα μου και σε οτιδήποτε χρειαζόταν η ομάδα. Τον κ. Δημωλιάνη Χρήστο και κ. Λαμπαρό Δημήτρη που είναι η κρυφή δύναμη αυτής της ομάδας, τον κ. Βασίλη και τη σύζυγο κα Γεωργία φροντιστές του γηπέδου για την προσφορά τους.

Προσπάθησα από την αρχή που πήγα το καλοκαίρι στον Α.Ο Ραμνούς Γραμματικού να βοηθήσω και εγώ όπως από πλευράς μου να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου στην ανώτερη κατηγορία, αλλά δεν μας πήγαν τα πράγματα όπως τα είχαμε σχεδιάσει και για αυτό αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία. Το σημαντικό είναι ότι γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για την ομάδα του Ραμνούντα και πάνω από όλα είναι ειλικρινείς. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω έναν προς έναν όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες. Τον κ. Καραγιάννη Τάσο φυσικοθεραπευτή της ομάδας, για την πολύτιμη βοήθα του και συνεργασία  Αποχωρώ γνωρίζοντας ότι πίσω μου άφησα μόνο φίλους και αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό. Καλή συνέχεια εύχομαι στην ομάδα του Α.Ο Ραμνούς Γραμματικού και να βρει γρήγορα τον δρόμο των επιτυχιών γιατί το αξίζει".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου