Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ






Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των αγώνων κυπέλλου, στους 4 πέρασαν οι εξής ομάδες: ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ-ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ. Τρεις ομάδες της Α΄ κατηγορίας και μία της Γ΄ Εθνικής.



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ



Η Άνοιξη και τα Γλυκά Νερά περνούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο final four του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Ο Άρης Βούλας έχει παίξει πριν δέκα χρόνια στους 4, όπου αποκλείστηκε από τον Ωρωπό τον μετέπειτα κυπελλούχο. Ενώ ο Αχαρναϊκός έχει φτάσει έως τον τελικό όπου έχασε από τον Αστέρα Βάρης.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ:




ΘΑΛΗΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ"


προπονητής Άνοιξης




"Χθες πήραμε μία ιστορική πρόκριση επί ενός καλύτερου και ανώτερης κατηγορίας αντιπάλου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν άριστα στην τακτική και βγάλαμε φάσεις που τις περιμέναμε με απόρροια να κάνουμε δύο γκολ. Καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ κάνοντας σωστής διαχείριση. Έτσι ο Α.Ο Άνοιξης γράφει ιστορία στον θεσμό του κυπέλλου. Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες μου, που είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση".




ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ "ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ"



γενικός αρχηγός Γλυκών Νερώ




"Πήραμε μία νίκη πρόκριση από έναν σπουδαίο αντίπαλο, που έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ανταγωνιστικό και που μπορούσε να είχε πετύχει κι αυτός ένα δύο γκολ. Μετά το 2-0 το δικό μας ο Αχιλλέας είχε μία αγωνιστική έξαρση, αλλά βρέθηκε ο γκολκίπερ μας Σταματόπουλος σε καλή μέρα. Μετά την έξαρση του Αχιλλέα, εμείς κάναμε το 3-0 και εκεί πιστεύω ότι τελείωσε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος μπήκε δυνατά πάλι ο Αχιλλέας, είχε ένα δοκάρι αλλά και πάλι εμείς πετύχαμε το τέταρτο γκολ. Είναι ιστορική η πρόκριση μας καθότι παίζουμε στους 4 για πρώτη φορά".




ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΚΟΥΖΙΩΤΗΣ "ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ"




μέλος ΔΣ Άρη Βούλας


"Μετά τη νίκη μας επί των Καλυβίων στους 16 και την πρόκριση επί της Μάχης στους 8, έχουμε βάλει στόχο το κύπελλο. Τώρα βρισκόμαστε στους 4, το έχουμε επαναλάβει πριν δέκα χρόνια. Να ευχηθούμε ο Άρης Βούλας να πάει στον τελικό. Μπράβο στα παιδιά για τον άθλο που έκαναν".



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου