Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ





Χθες στο Κτήμα "ΟΡΕΙΝΟ" στο Μενίδι η ΕΠΣΑΝΑ έκοψε την καθιερωμένη πίτα της. Στην εκδήλωση ήταν σύσσωμη η διοίκηση της Ένωσης και η πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ανατολικής Αττικής.





Ο Σύνδεσμος Διαιτητών και πλήθος από τοπικούς άρχοντες και υποψήφιους βουλευτές. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης είπε τα εξής,
"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είσαστε παρών, μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε γιατί νιώθουμε ότι είστε συμπορευτές μας". 





Ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι άσσοι Ανδρέας Λαγωνικάκης και Κώστας Φραντζέσκος, οι Ελένη Αντωνίου και Ραίνχαρντ Μπουξμπάουμ για την είσοδο τους στον πίνακα διεθνών διαιτητών και οι χορηγοί της Ένωσης Αντώνης Αντωνίου και Ανδρέας Αντάρτης.
Στη συνέχεια κύπελλο απονεμήθηκε στους πρωταθλητές Παλληνιακό, Αχιλλέα Κ. Αχαρνών και Εθνικό Ν. Μάκρης. Στους δευτεραθλητές και τριταθλητές Παμπαιανικό-Παλλαυρεωτικό-Αμφιάραο και Αυλώνα, όπως και στη κυπελλούχο Θύελλα Ραφήνας.
Το κύπελλο ήθους πήρε ο Αστέρας Γλ. Νερών. Τέλος τιμήθηκαν οι ποδοσφαιριστών των ομάδων που εισήχθηκαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες I Rafina





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου