Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ





Άτυπος πρωταθλητής χειμώνα ο Αστέρας Βάρης με 37 βαθμούς. Έκοψε πρώτος το νήμα του πρώτου γύρου και αήττητος. Έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα.

Το Μπογιάτι δεύτερο με -3 βαθμούς από τον πρώτο Αστέρα κι έχοντας ένα νικηφόρο σερί τρία στα τρία.

Τρίτη η Μαρκο με 33 βαθμούς και αήττητη. Τέταρτος ο Θησέας με 29 βαθμούς έχοντας δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί τρία στα τρία.

Πέμπτα τα Γλυκά Νερά με 25 βαθμούς. Έκτος ο Αχιλλέας με 22 βαθμούς. Έβδομη η Μάχη με 19 βαθμούς.

Όγδοη η Βούλα με 18 βαθμούς και ένατη μαζί της η Τριγλία με 18 βαθμούς και αυτή.

Ακολουθεί ένας όμιλος από πέντε ομάδες που συνδέουν το κυρίως σώμα με την ουρά της βαθμολογίας και είναι Νικολακάκης με 15 βαθμούς, όσους έχει και η Άνοιξη η οποία έχει αναπτύξει ένα σερί ισοπαλιών πέντε στα πέντε.

Ακολουθούν τα Καλύβια με 14 βαθμούς και πίσω τους Παθιακάκης και Κερατέα με 13 βαθμούς.

Στην ουρά βρίσκονται δύο ομάδες με τους ίδιους βαθμούς Παμπαιανικός και Παλλαυρεωτικός με 8 βαθμούς. Η Παιανία έχει ένα σερί από ήττες τέσσερις στις τέσσερις και το Λαύριο πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά από 11 αγωνιστικές.

Κατά την 15η αγωνιστική και αυλαία του πρώτου γύρου μπήκαν 18 γκολ, είχαμε 6 άσσους, 2 χι και κανένα διπλό, ημέρα των γηπεδούχων.

Ευρύτερο σκορ της ημέρας Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου-Νικολακάκης 3-1 και Κεραυνός Κερατέας-Αχιλλέας Κ. Αχαρνών 2-2.

Ενδιαφέροντα ματς για την 16η αγωνιστική για την κορυφή, Μπογιάτι-Γλυκά Νερά και για την ουρά Παλλαυρεωτικός-Παμπαιανικός.


ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ



Αστέρης Καλιαμπάκας (Μαρκο) 10 γκολ

Πέτρος Ζουρούδης (Αστέρας Βάρης) 9 γκολ

Γιάννης Γκαβασιάδης (Κεραυνός Κερατέας) 9 γκολ

Δημήτρης Παπάζογλου (Αστέρας Βάρης) 7 γκολ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ



ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ "ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ"



"Παλεύουμε με τις απουσίες και τους τραυματισμούς. Πάλι σήμερα είχαμε δύο παίκτες off, δεν ξέρω τι γκίνια μας κυνηγάει. Παρόλα αυτά όμως, τα παιδιά καταθέτουν ψυχή σε κάθε ματς. Θέλουμε να είμαστε και του χρόνου εδώ και θα το παλέψουμε έως τέλους. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε κοντά μας και μας έδωσε ενέργεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Καλύβια".





ΑΛΕΚΟΣ ΣΙΔΗΡΑΣ "ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ"



"Από το παιχνίδι μας με τον Παθιακάκη κρατάμε το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για την άθροιση μας. Το μυαλό μας από Δευτέρα θα είναι στον Άρη Βούλας που τον έχουμε στον Μαραθώνα, ο οποίος έχει ένα πολύ καλό σύνολο". 





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφία Αργύρης Πουλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου