Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ





Η αυλαία του πρώτο γύρου του πρωταθλήματος για την Β΄ κατηγορία, βρίσκει τον Ωρωπό πρωταθλητή χειμώνα με 33 βαθμούς.

Το Κρυονέρι απέχει -2 βαθμούς από την πρώτη θέση. Ακολουθεί το Κορωπί με 30 βαθμούς.

Ο Σαρωνικός ανέβηκε στην 4η θέση με 28 βαθμούς, ενώ η πεντάδα της κορυφής κλείνει με τον Εθνικό Ν. Μάκρης έχοντας μαζέψει 27 βαθμούς.

Η Νίκη Δροσιάς βρίσκεται στην 6η θέση με 26 βαθμούς,  ο Γέρακας κατέχει την 7η θέση με 21 βαθμούς και η Σταμάτα είναι όγδοη έχοντας 20 βαθμούς.

Ένατη η Βουλιαγμένη με 19 βαθμούς και έπεται το ζευγάρι Λαυρεωτική-Ατλαντίς (η Ατλαντίς έχει έναν αγώνα λιγότερο) με 17 βαθμούς στην 10η και 11η θέση αντίστοιχα.

Ο Κάλαμος είναι στην 12η θέση  έχοντας μαζέψει 14 βαθμούς, ενώ το έτερο ζευγάρι του βαθμολογικού πίνακα Αετός Πικερμίου-Αρτέμιδα  έχουν από 11 βαθμούς και βρίσκονται στην 13η και 14η θέση.

Στην ουρά της βαθμολογίας συναντάμε τον Πρωτέα με έναν αγώνα λιγότερο στην 15η θέση και με 7 βαθμούς και τέλος στην 16η θέση είναι ο Αυλώνας χωρίς βαθμό.


Αύριο Τετάρτη και καιρού επιτρέποντος θα διεξαχθεί το εμβόλιμο ματς Πρωτέας Π. Φώκαιας-Ατλαντίς.

Ο πρώτος γύρος έκλεισε με τρεις ομάδες να έχουν αφαίρεση βαθμών: Α.Ο Άρτεμις -6, Αμφιάραος Καλάμου -3 και Α.Ο Αυλών -3.

Στην 15η αγωνιστική μπήκαν 26 γκολ και είχαμε 5 άσσους, 1 ισοπαλία και 2 διπλά. Ευρύτερο σκορ στο παιχνίδι Αετός Πικερμίου-Α.Ο Αυλώνα 5-0.



ΔΗΛΩΣΗ:




ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΙΡΗΣ "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"


                                                       προπονητής  Βουλιαγμένης


"Πήραμε μία μεγάλη νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, χρήσιμη για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε την πορεία μας με σκυμμένο το κεφάλι, δουλεύοντας και αντιμετωπίζοντας τον εκάστοτε αντίπαλο την κάθε αγωνιστική. Μπράβο στα παιδιά που καταθέτουν ψυχή σε κάθε παιχνίδι. Και μπορεί η ομάδα να βρίσκεται σε ανοδική πορεία".



Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου