Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 2-2 (0-2)





Ύστερα από ένα καλό παιχνίδι η Λαυρεωτική και ο Ωρωπός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο τους και προηγήθηκαν στο σκορ με 0-2, με τέρματα που σημείωσαν ο Κανάρης στο 15΄ και ο Τσέλα με πέναλτι στο 30΄. Στο τέλος της επανάληψης η Λαυρεωτική κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καραμέτα στο 85΄ και με τον Κόντζο στο 92΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια 2-2.

Να σημειώσουμε εδώ ότι λόγω απουσιών η Λαυρεωτική αγωνίστηκε με πέντε μικρούς κι έκλεισε τον αγώνα με οκτώ μικρούς, όλα παιδιά από την ακαδημία της. Άλλη μία καλή εμφάνιση έκανε ο τερματοφύλακας Λάμπρου, ο οποίος έβγαλε τρία τέσσερα τετ α τετ. Επίσης ο Ωρωπός δέχτηκε για μία ακόμη αγωνιστική γκολ το φινάλε του αγώνα.
 Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Δήμα, όπως μας ανέφερε ο βοηθός προπονητή Χρήστος Τριανταφύλλης.


Διαιτητής του αγώνα Δήμας, με βοηθούς τους Χριστόπουλο και Μακρή

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπακωνσταντίνου) Λάμπρου, Καραμέτας, Χαμόλι (37΄ Μιχαηλίδης), Χαρίτος, Βουκελάτος, Παπαγιάννι (60΄ Κωνσταντινίδης), Τζώρας (24΄ Χρήστου), Χάσκα, Κόντζος, Δρούγκας, Δερμανούτσος (70΄ Μπέλλος)



ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ (Πούλος) Μιγγίρης, Μήτρου, Κανατάς, Αλιάι, Μούστης, Μίχας Λ., Τσέλα, Μπραχιμάι, Φύλλης (86΄Μίχας Σπ.), Κανάρης (75΄ Οσμενάι), Ευφραμίδης (90΄ Αλεξόπουλος)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου