Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ







ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ



Σωματείο Άνοιξη απαλλαγή

κ. Τσιριμώκος Ι. προπονητής β΄ Σωματείου Άνοιξης, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ)




ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Παπαγεωργίου Παλλαυρεωτικός 2 αγωνιστικές 20 ευρώ χρηματικό πρόστιμο

Παπάζογλου Αστέρας Βάρης 4 αγωνιστικές 40 ευρώ χρηματικό πρόστιμο



ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Σωματείο Θησέας Ν. Μάκρης απαλλαγή

κ. Βλάσης Χατζηαναστασίου προπονητής Σωματείου Θησέας Ν. Μάκρης, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο



ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Άνοιξη-Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στις 23/02/2019 δεν διεξήχθη διότι δεν εξασφαλίστηκε η παρουσία διαιτητών στον αγώνα λόγω κακού ορισμού. Ο αγώνας αναβάλλεται και θα επανορισθεί εντός 15 ημερών.



ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Ο αγώνας μεταξύ .Α.Ο Ατλαντίς-Νίκη Δροσιάς στις 23/02/2019, δεν διεξήχθη λόγων καιρικών συνθηκών. Ο αγώνας θα επανορισθεί εντός 15 ημερών

Ο αγώνας μεταξύ Σαρωνικός Αναβύσσου-Αμφιάραος Καλάμου στις 24/02/2019, διεκόπη στο 9΄ λόγω καιρικών συνθηκών. Ο αγώνας θα επανορισθεί εντός 15 ημερών και θα διεξαχθεί για το υπολειπόμενο χρονικό διάστημα  με τους ίδιους όρους που υπήρχαν πριν τη διακοπή.



ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Νάκας Δόξα Άνοιξης 1 αγωνιστική 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο




ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Σωματείο Ολυμπιακός Λαυρίου, δύο (2) αγωνιστικές στέρησης να αγωνίζεται στην έδρα του και 150 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ από την έκθεση του παρατηρητή)



κ. Μεντής μέλος του Δ.Σ και φύλακας του γηπέδου την ώρα του αγώνα, τρεις (3) μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων και 100 ευρώ χρηματικό πρόστιμο   (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ από την έκθεση του παρατηρητή)



ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κ18




Λάνγκας Σταμάτα 3 αγωνιστικές

Κατσαγώνης Μάχη Μαραθώνα 3 αγωνιστικές

Κοντάκης Δόξα Άνοιξης 1 αγωνιστική

Ισολάρι Κρυονέρι 1 αγωνιστική



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου