Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ






Όταν οι συνεχείς και επίπονες προσπάθειες συναντώνται με το ταλέντο, τότε αργά ή γρήγορα θα έρθει η επιβράβευση και η αναγνώριση των κόπων σου. Αυτό και συνέβη για τα τέσσερα αστεράκια της Προεθνικής ΕΠΣΑΝΑ Κ14, που την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 καλούνται για προπόνηση-προεπιλογή στην Εθνική Ομάδα Παίδων Κ14.

Πρόκειται για τους αθλητές της Μεικτής Ομάδας της ΕΠΣΑΝΑ Κ14 Τόμπρας Αντώνιος του σωματείου Αχαρναϊκός, Ρούσσος Ραφαήλ του σωματείου Δόξα Αγ. Άννας, Φίλος Γεώργιος του σωματείου Αήττητος Σπατών και Μοίρας Βασίλειος του σωματείου Διόνυσος Αττικής.

Θα πρέπει να παρευρεθούν την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Αγ. Κοσμά (αθλητικές εγκαταστάσεις  ΕΠΟ) για να μετάσχουν στην προπόνηση-προεπιλογή.

Επιστροφή 27/02/2019 μετά το πέρας της προπόνησης.

Καλούνται να φέρουν μαζί την αθλητική τους εμφάνιση, αθλητικά ποδοσφαιρικά υποδήματα, καλαμίδες και ένα αντίγραφο της ταυτότητας τους.


Μία μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση πρωτίστως για τα παιδιά, για την Ένωση της ΕΠΣΑΝΑ και μία δικαίωση για τον προπονητή της Μεικτής Κ14 Γιώργο Δημητρόπουλο που πίστεψε σε αυτούς τους αθλητές και τους χάρισε τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να αγωνίζονται στην Εθνική Παίδων κάνοντας υπερήφανη την Ένωση Ανατολικής Αττική, αλλά και όλους εμάς.
Και εις ανώτερα!



ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ " ΜΟΝΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ"







"Μόνο χαρά και υπερηφάνεια για αυτά τα παιδιά της Κ14. Από το καλοκαίρι μαζί με όλα τα μέλη της τεχνικής επιτροπής δημιουργήθηκε από το απόλυτο μηδέν μία σπουδαία ομάδα με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του ταλέντου που αδιαμφισβήτητα διαθέτουν τα παιδιά στις ακαδημίες των σωματείων της Ανατολικής Αττικής και θεωρώ πως αυτό επετεύχθη στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Είμαι πεπεισμένος ότι για αυτά τα παιδιά πλέον το πρώτο βήμα έγινε και μένει να συνεχίσουν σε αυτό το δρόμο ώστε να τους παρακολουθήσουμε να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Να προσθέσω ότι ο Μοίρας πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Πετρενάς στον Ατρόμητο Αθηνών και έπεται και συνέχεια με δύο παιδιά που ήδη έχουν συμφωνήσει με την ΠΑΕ ΑΕΚ".



Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου