Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΒΑΡΗ Η ΜΑΡΚΟ;






Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι εν τέλει ποδοσφαιριστές. Που σημαίνει έχουν παιδεία, έχουν ταλέντο, είναι κοντρολαρισμένοι, αναντικατάστατοι στο ρόστερ της ομάδας τους, έχουν ξάστερη ματιά και εμπειρία. Ο λόγος για τον έμπειρο αμυντικό άσσου του Θησέα Ν. Μάκρης Θέμη Τασσόπουλο, που ζητήσαμε τη γνώμη του ποιον από τους δύο πρωτοπόρους της Α΄ κατηγορίας πιστεύει ότι θα κόψει  το νήμα του τερματισμού. Ο Θέμης θα έχει και τις  δυο ομάδες οσονούπω αντίπαλες.




"Είναι δύο ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Δικαιολογούν την αναγνώριση τους ως φαβορί που εισπράττουν από αρχής της σεζόν. Έχουν διάρκεια, κόσμο, ρόστερ, διοίκηση, προπονητικές εγκαταστάσεις όλο το πακέτο. Και οι δύο κατ΄ εμέ είναι έτοιμες για την άνοδο. Βλέπω μέχρι το νήμα να γίνεται μάχη. Το ποιος θα το κόψει εξαρτάται από τις λεπτομέρειες, το ποιος το θέλει πιο πολύ και από την ποιότητα των ρόστερς, αλλά και την ετοιμότητα του πάγκου. 

Σίγουρα η δεξιότητα των παικτών σε συνδυασμό με την ικανότητα των κόουτς αλλά και την σύμπραξη του κόσμου, θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο και καθοριστικό. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ίσως υπάρξει μπαράζ. Πάντως από αυτή τη μονομαχία κερδισμένο βλέπω να βγαίνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που στη δεκαετία αυτή λόγω κρίσης, λειτουργεί ως διέξοδος για τον κόσμο".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου