Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΑΡΗΣ 0-1 (0-0)






Πιο ουσιαστικός εμφανίστηκε ο Άρης που κέρδισε στην Κερατέα τον ελλιπή Κεραυνό και καθάρισε κατά 95% την παραμονή του. Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και ευτύχησαν στο 50΄ να προηγηθούν με τον προωθημένο στόπερ του Γεωργάκα (άστοχη έξοδος του Χαλβατζή). Ο Κεραυνός μετά το γκολ πήρε την κατοχή και οι κίτρινοι αρκέστηκαν στην κόντρα.
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καταιγιστικό δεκαπεντάλεπτο μεταξύ 75΄ και 90΄, όπου δημιούργησαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Γκαβασιάδη και Μπούμπα, που όμως δεν καρποφόρησαν και είχαν και ένα δοκάρι στο 79΄ με τον Βαγγέλι. Σε αυτό το αγωνιστικό ξέσπασμα του Κεραυνού ο προπονητής Τασιόπουλος του Άρη προσπάθησε να σπάσει τον ρυθμό, κάνοντας και τις τέσσερις αλλαγές που δικαιούνταν.




Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Τσέλιο και Μακρή.




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Χαλβατζής, Καλαβρός (73΄ Κατσίκης), Λιούμης, Μεγαγιάννης, Βαγγέλι, Μπούμπας, Μάτι, Μπρόντζι (62΄ Σταμάτης), Γκαβασιάδης, Κοντογιάννης, Στεργίου




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Λώλος, Γκούρας, Γιαννόπουλος, Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης, Χρήστου (75΄ Κολτσίδας), Λόπες, Μελετίδης (90΄ Ντοβίνος), Γεωργακόπουλος (70΄ Χατζής), Λάζαρης (88΄ Κριλής)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου