Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






Πρωτοπόρος της κατηγορίας για άλλη μία αγωνιστική είναι ο Ωρωπός με 57 βαθμούς, στο -2 ακολουθεί το Κορωπί στη 2η θέση. Με 51 βαθμούς στην 3η θέση κατοικεί ο Σαρωνικός που έχει απόσταση ασφαλείας τριών πόντων από το τέταρτο Κρυονέρι.


Από 37 βαθμούς έχουν η Ατλαντίδα, ο Εθνικός Ν. Μάκρης και ο Γέρακας που βρίσκονται στην 5η, 6η και 7η θέση αντίστοιχα. Μία θέση παρακάτω στην 8η συναντάμε τη Νίκη Δροσιάς με 36 βαθμούς.

Ένατη η Σταμάτα με 33 βαθμούς. Στη 10η και 11η θέση ο Αμφιάραος και η Λαυρεωτική έχουν από 28 βαθμούς. Στη 12η θέση η Βουλιαγμένη με 27 βαθμούς και η Άρτεμις με 26 είναι στη 13η θέση.

Στην ουρά της βαθμολογίας συναντάμε τον Πρωτέα με 19 βαθμούς στη 14η θέση, τον Αετό Πικερμίου με 14 βαθμούς στη 15η θέση και τον Αυλώνα χωρίς βαθμό στη 16η θέση.




ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ





Την 25η αγωνιστική μπήκαν 21 γκολ και είχαμε 5 άσσους, 3 διπλά και καμία ισοπαλία. Ευρύτερο σκορ επιτεύχθηκε στα ματς Αετός Πικερμίου-Γέρακας 1-4 και Κορωπί-Πρωτέας 4-1.


Στο παιχνίδι Αυλών-Λαυρεωτική ντεμπούτο έκανε για την ομάδα του Λαυρίου ο 14χρονος Νικολάκης Κωνσταντίνος που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.





Ομάδα με την καλύτερη επίθεση Ωρωπός 59 γκολ υπέρ

Ομάδα με την χειρότερη επίθεση Αυλώνα 6 γκολ υπέρ

Ομάδα με την καλύτερη άμυνα Κορωπί 17 γκολ κατά

Ομάδα με την χειρότερη άμυνα Αυλώνα 90 γκολ κατά

Ομάδα με τις περισσότερες νίκες Ωρωπός-Κορωπί 17 νίκες

Ομάδα με τις λιγότερες νίκες Αυλώνα 1 νίκη

Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες Νίκη Δροσιάς 12 ισοπαλίες

Ομάδα με τις λιγότερες ισοπαλίες Αυλώνα καμία ισοπαλία

Ομάδα με τις λιγότερες ήττες Ωρωπός 2 ήττες

Ομάδα με τις περισσότερες ήττες Αυλώνα 24 ήττες

Ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων Ωρωπός 59-21= +38

Ομάδα με τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων Αυλώνα 6-90= -84




ΔΗΛΩΣΕΙΣ:





ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ " Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ                                                                           ΜΕΛΛΟΝ "



(προπονητής Σαρωνικού Αναβύσσου)


"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παρόλο που η ομάδα πρωταγωνιστεί και κάθε εβδομάδα η απαίτηση για τους βαθμούς είναι μεγάλη, εντούτοις έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ομάδας με τελευταίο παράδειγμα τον 14χρονο Γκλέιντι που ήρθε να προστεθεί στους υπόλοιπους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που φέτος πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα σε επίπεδο ανδρικού πρωταθλήματος. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε την συμμετοχή στο βασικό σχήμα αρκετών γηγενών ποδοσφαιριστών, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως η ομάδα του Σαρωνικού Αναβύσσου έχει όχι μόνο παρόν αλλά και μέλλον καθώς υπάρχουν οι βάσεις και το οικοδόμημα είναι καθόλα στέρεο και γα τα επόμενα χρόνια".





ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΡΜΑΣ " ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ "




(πρόεδρος Ωρωπού)


"Βρισκόμαστε πέντε στροφές πριν το τέλος και η ομάδα μου ο Ωρωπός είναι μέσα στους στόχους. Στηρίξαμε και μας στηρίζουν τα δικά μας παιδιά υπό τις οδηγίες ενός ικανότατου τεχνικού, ο οποίος κατάφερε και πήρε το μάξιμουμ των ποδοσφαιριστών. Από εξ αρχής της σεζόν πηγαίνουμε παιχνίδι το παιχνίδι αντιμετωπίζοντας το με σοβαρότητα και τη δέουσα προσοχή, δίνοντας κίνητρο και την ευκαιρία στα δικά μας παιδιά να παίξουν και να το χαρούν. Αυτό μας δικαίωσε και βρισκόμαστε λίγο πριν το τέρμα να διεκδικούμε με αξιώσεις την άνοδο μας και την επάνοδο μας στην Α΄ κατηγορία. Μότο μας είναι η δουλειά, η ταπεινότητα και συγκέντρωση στον στόχο μας".





ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΚΟΥΒΑΡΑΣ " ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ "



(προπονητής Εθνικού Ν. Μάκρης)



"Είχαμε από ένα ημίχρονο και οι δύο ομάδες με σύμμαχο τον αέρα. Εμείς εδώ και καιρό παίζουμε με μικρούς παίκτες δημιουργώντας προϋποθέσεις και ευκαιρίες ώστε να υπάρξει παρακαταθήκη για του χρόνου. Μας απομένουν πέντε αγώνες, τους οποίους ο Εθνικός θα προσπαθήσει να τους εκμεταλλευτεί βαθμολογικά και αγωνιστικά".




Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου