Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






Α.Ο ΑΥΛΩΝ VS ΓΕΡΑΚΑΣ




Ο Αυλώνας προέρχεται από ήττα ενώ ο Γέρακας από ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να διπλασιάσουν τις νίκες τους για το φετινό πρωτάθλημα, όμως παίζουν με αξιοπρέπεια όλα τα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με 28 βαθμούς κι έχουν πέντε στα πέντε θετικά αποτελέσματα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει  Γέρακας με σκορ 5-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αυλώνα, με διαιτητή τον Ζήσιο Ντούρο και βοηθούς τους Νίκα, Κωστάκη και ώρα 15:00.




ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ




Την νίκη θα ζητήσει το Κρυονέρι έχοντας και στο μυαλό του το στραβοπάτημα του Ωρωπού και του Κορωπίου. Προέρχεται από ήττα και σήμερα με πιθανή του νίκη, πατσίζει την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Άρτεμις θέλει κι εκείνη το τρίποντο για να ανέβει στην βαθμολογία και να ξενοιάσει από το άγχος της παραμονής. Προέρχεται από ισοπαλία ενώ έχει πέντε στα πέντε θετικά αποτελέσματα. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε κερδίσει το Κρυονέρι με τέρματα 0-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κακάνη, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.




ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ



Τοπικό ντέρμπι. Ο Σαρωνικός έχει έναν αγώνα λιγότερο και επτά στα επτά θετικά αποτελέσματα. Το μόνο αποτέλεσμα που τον ενδιαφέρει είναι η νίκη και σήμερα θα επιδιώξει να την πάρει ξέροντας γνωρίζοντας τα αρνητικά αποτελέσματα των δύο άλλων μνηστήρων. Ο Πρωτέας προέρχεται από ισοπαλία κι έχει τρεις στις τρεις ισοπαλίες. Έχει ανάγκη το τρίποντο για να μπορέσει να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής. Ο Σαρωνικός είχε κερδίσει τον αγώνα του πρώτου γύρου με 0-1 τέρματα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Σαρωνικού, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου