Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ



Η Τριγλία με πιθανή νίκη θα αποδειχθεί φόνισσα των διεκδικητών καθώς έχει κερδίσει και τη Μαρκο. Δύσκολο απόγευμα για τον Αστέρα, όμως αυτά τα ματς αναδεικνύουν τον πρωταθλητή. Παιχνίδι ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Τριγλία, βρίσκεται η Βάρη που καίγεται για βαθμούς. Ενδιαφέρον παιχνίδι που θα τραβήξει κόσμο. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει ο Αστέρας με 5-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Λάμπρου και ώρα 16:00.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ




Το ματς που ζητάει ο γηπεδούχος για να πάρει τους τρεις βαθμούς καθώς το Μπογιάτι κατεβαίνει με την Κ20. Ματς κατηγορίας για τον Παθιακάκη. Το Μπογιάτι αδιάφορο βαθμολογικά ψάχνει την επόμενη μέρα, αλλά και θέλει να τελειώσει αξιοπρεπώς τη χρονιά και όπως εξελιχθεί αυτή. Με 1-0 ο Αγ. Στέφανος είχε πάρει το παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Παπαδιώτη και ώρα 16:00.





ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΜΑΡΚΟ




Η Βούλα προέρχεται από εκτός έδρας νίκη και σήμερα αντιμετωπίζει τον έτερο διεκδικητή της ανόδου. Η Μαρκο πηγαίνει στη Βούλα για ένα και μόνο αποτέλεσμα, αναμένοντας παράλληλα και στραβοπάτημα της Βάρης στη Ραφήνα. Αμφίρροπο παιχνίδι που θα εξελιχθεί στη δύναμη και με κλειστό χαρακτήρα. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει η Μαρκο με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Τσαλίκογλου και ώρα 16:00.





ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ




Όποιος κερδίσει εξασφαλίζεται για φέτος κατά 90%. Αλλά και η ισοπαλία δεν θα βλάψει . Αμφίρροπο παιχνίδι στο ουδέτερο γήπεδο της Αναβύσσου.. Οι Καλυβιώτες είχαν πάρει το ματς του πρώτου γύρου με 0-2 στην Κερατέα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Κάλλη, Πολυχρονιάδη και ώρα 16:00.





ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ





Αναμέτρηση από δυο ομάδες του ίδιου δήμου. Σίγουρα οι γηπεδούχοι καίγονται περισσότερο καθώς δίνουν αγώνα για να παραμείνουν. Κομβικό το σημερινό ματς για αυτούς. Από την άλλη οι λύκοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και πάνε για το πρεστίζ του αγώνα. Στον πρώτο γύρο είχαν έρθει ισόπαλοι με 0-0 οι σημερινοί μονομάχοι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Σόφια, Μακρή και ώρα 16:00,





ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 




Ο Παλλαυρεωτικός με νίκη θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά και η ισοπαλία είναι καλοδεχούμενη. Ο Θησέας με νίκη παγιώνεται στην 3η θέση. Άρα και οι δύο αντίπαλοι έχουν κίνητρο για διαφορετικούς λόγους. Ενδιαφέρον παιχνίδι. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει ο Θησέας με 0-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Χόικα, Σπίθα και ώρα 16:00.




ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΑΝΟΙΞΗ





Καιρός να επανέλθει στις νίκες η Μάχη γιατί με το τρίποντο κλειδώνει την σωτηρία της. Η Άνοιξη έχει τον ίδιο στόχο και συνεπώς το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην υπομονή. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έχει έρθει ισόπαλο με 0-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Γκούβα, Αλεξοπούλου και ώρα 16:00.





ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 




Γειτονικό ντέρμπι που βρίσκει τον Νικολακάκη να καίγεται πιο πολύ για βαθμούς . Σίγουρα αυτό το ματς θα είναι κλειστό και το μισό γκολ, αν έρθει, θα αναδείξει τον νικητή. Ο Αχιλλέας με 36 βαθμούς είναι αδιάφορος βαθμολογικά και παραμένει αήττητος στο γήπεδο του με τους άμεσα διεκδικητές της παραμονής στην κατηγορία. Νίκη με Καλύβια και Παμπαιανικό. Ο Νικολακάκης προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία και ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλος με 0-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Τσέλιο και ώρα 16:00.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου