Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ








ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ




Τη ρεβάνς θα ζητήσει σήμερα ο πρωτοπόρος, αφού στο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Αμφιάραος είχε αναδειχθεί νικητής με 2-1. Και οι δύο ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική έφεραν νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ και οι δύο θέλουν τη νίκη. Ο Ωρωπός για να παραμείνει κορυφή με στόχο την άνοδο και ο Αμφιάραος για να σιγουρέψει τη θέση του στην κατηγορία και να διπλασιάσει τις νίκες του στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Ενδιαφέρον παιχνίδι, που θα προσελκύσει κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέων Παλατίων, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Κακάνη, Μετακίδη και ώρα 16:00.





ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ




Ο Γέρακας προέρχεται από νίκη κι έχει οκτώ στα οκτώ θετικά αποτελέσματα. Έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και φτιάχνει ομάδα για την επόμενη χρονιά. Το Κρυονέρι από την άλλη, αποτελεί τον τέταρτο μνηστήρα της ανόδου. Προέρχεται από νίκη και σήμερα πηγαίνει στον Γέρακα με σκοπό το τρίποντο για να μην χάσει κι άλλο έδαφος και απομακρυνθεί περισσότερο από την κορυφή. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχαν πάρει οι φιλοξενούμενοι με σκορ 2-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Τριγάζη, με βοηθούς τους Σπίθα, Τσέλιο και ώρα 16:00.





Α.Ο ΣΤΑΜΑΤΑΣ VS ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ




Η Σταμάτα στην έξοδο της στην Δροσιά δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την τοπική ομάδα. Έχει 33 βαθμούς, συνεπώς αδιάφορη βαθμολογικά σε αντίθεση με τον σημερινό του αντίπαλο που το παλεύει να παραμείνει στην κατηγορία. Το Πικέρμι προέρχεται από ήττα και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει η Σταμάτα με 0-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Μπάλαγκα, Καστρινάκη και ώρα 16:00.




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ



Η Λαυρεωτική την προηγούμενη αγωνιστική στην έξοδο της στον Αυλώνα πήρε το τρίποντο κι έφτασε τους 28 βαθμούς. Όσους έχει και ο Αμφιάραος. Με συνέπεια να απομακρυνθεί από τη ζώνη πυρός. Σήμερα αναμετράται με την αδιάφορη βαθμολογικά Δροσιά και αναμένεται να παιχτεί ελεύθερο ποδόσφαιρο χωρίς άγχος. Ομάδες με πολυάριθμες ακαδημίες που δουλεύουν δίνοντας ευκαιρία και κίνητρο στα δικά τους παιδιά. Η Νίκη προέρχεται ενός έδρας νίκη κι έχει πάρει και το ματς του πρώτου γύρου με 2-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Κωστάκη και ώρα 16:00.




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝ



Την ευκαιρία να ρεφάρει την ήττα της από τον Εθνικό έχει η Βουλιαγμένη απέναντι στον ουραγό Αυλώνα. Με πιθανή νίκη τους οι γηπεδούχοι παίρνουν εξάποντο καθώς έχουν πάρει και το ματς του πρώτου γύρου στον Αυλώνα με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι με μία μόλις νίκη προσπαθούν με αξιοπρέπεια να κλείσουν για αυτούς την άσχημη φετινή χρονιά. Δύσκολο απόγευμα για αυτούς η έξοδος τους στη Βουλιαγμένη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Πολίτη, Καλαμπάκα και ώρα 16:00.




Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ




Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Ατλαντίδα στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση της κέρδισε έναν διεκδικητή της ανόδου (Κρυονέρι). Σήμερα αντιμετωπίζει έναν ακόμα διεκδικητή τον Σαρωνικό Αναβύσσου, ο οποίος πηγαίνει για να αποσπάσει αποτέλεσμα και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Αμφίρροπο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δίνουν πρωτεύοντα ρόλο στις άμυνες τους. Οι γηπεδούχοι με ατού την έδρα θα θελήσουν να πάρουν τη ρεβάνς από το χαμένο μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου (1-0). Η λεπτομέρεια θα κρίνει τον νικητή. Για τον Σαρωνικό είναι μία σημαντική έξοδος, που αν περάσει θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα και θα έχει ψυχολογία για το επόμενο ντέρμπι με τον Ωρωπό στην Ανάβυσσο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Λάμπρου, Τζαφόλια Δ. και ώρα 16:00.




Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΚΟΡΩΠΙ




Μετά τον Σαρωνικό η Άρτεμις αντιμετωπίζει το Κορωπί στα Σπάτα. Για το Κορωπί δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Για την Αρτέμιδα είναι ένα παιχνίδι με υψηλό δίχτυ δυσκολίας. Για τους γηπεδούχους ακολουθεί ακόμη ένας εντός έδρας αγώνας, αυτή τη φορά με τον Πρωτέα. Ότι θετικό μπορέσουν να αποσπάσουν οι γηπεδούχοι, θα θεωρηθεί πολύ σημαντικό. Το Κορωπί με σκορ 1-0 ήταν νικητής του ματς του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Σπατών "Δ. Δημητρίου", με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Χόικα και ώρα 16:00.





ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ




Ο Πρωτέας στη προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση του ήταν νικητής με 2-1 επί της Βουλιαγμένης και σήμερα ευελπιστεί με αντίπαλο τον βαθμολογικά αδιάφορο Εθνικό, να συνεχίσει τις εντός έδρας νίκες. Προέρχεται από ήττα ο Πρωτέας στην προηγούμενη αγωνιστική ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από νίκη. Ο Εθνικός δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά, ετοιμάζει ένα νεανικό ρόστερ βασισμένο σε δικά του παιδιά και αυτό θα πράξει και σήμερα στη Φωκαία. Νικητές με 2-0 ήταν οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Βαβουράκη Σ. και ώρα 16:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου