Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1-0 (1-0)





Δεν το βάζουν κάτω στην Ανάβυσσο και πιέζουν έως τις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν διεκδικώντας τη δεύτερη θέση. Ο Σαρωνικός κέρδισε σήμερα και τον φορμαρισμένο Ωρωπό και τον πλησίασε στον πόντο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής. Ο γηπεδούχος ευτύχησε να πετύχει γρήγορα γκολ μόλις στο 5΄ με τον Μπουγατσιά, αλλά στην ουσία στο 16΄ καθώς είχαν ήδη παιχτεί έντεκα λεπτά στον αγώνα που διεκόπη.







Το γκολ άναψε τα αίματα και είχαμε νεύρα εκατέρωθεν. Ο διαιτητής Δραγάτης κάνοντας χρήση της κάρτας κατάφερε να εξομαλύνει την κατάσταση. Το γκολ του Μπουγατσιά έμελλε να κρίνει την έκβαση του αγώνα, καθώς ο Σαρωνικός φρόντιζε να διαχειριστεί το σκορ μη παίρνοντας αγωνιστικά ρίσκα. Ο Ωρωπός πίεσε στο δεύτερο μέρος και είχε ένα δεκαπεντάλεπτο αγωνιστικό μονόλογο πλην άκαρπο. Μετά το 60΄ ανέβηκαν οι γηπεδούχοι και ισορρόπησαν το παιχνίδι.







 Στο 84΄ ο Καραλής πραγματοποιώντας την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Ευφραιμίδη, διατήρησε ανέπαφη την εστία του και χάρισε μία σημαντική νίκη στην ομάδα του. Στη λήξη του αγώνα αποβλήθηκαν Μπουκουβάλας και Φίλης, ένας από κάθε ομάδα.




Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Κάλλη και Κουλοχέρη.




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Καραλής, Ρέδι, Μπουκουβάλας, Ζουμπουρλής, Μαντζιώκας, Τσαλπουτζής, Σέλβια, Μαραγκός, Μπουγατσιάς, Έλενας (80΄ λ.τ Χασουράκης), Μπαρτζώκας (73΄ Μπεντάι)





ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ (Πούλος) Μιγγίρης, Μήτρου, Κανατάς, Αλιάι, Μούστης, Τζόνι, Τσέλα, Μίχας (83΄ Ζουβερέλης), Φίλης, Κανάρης, Ευφραιμίδης




Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου