Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ







ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Σωματείο ΠΑΟ Καλυβίων

κ. Τζιβίλογλου προπονητής Σωματείου ΠΑΟ Καλυβίων




ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Σωματείο Άρης Βούλας απαλλαγή

κ. Παπαδόπουλος γυμναστής Σωματείου Άρης Βούλας, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ)



ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Παπαβασιλείου Πρωτεύς Π. Φώκαιας 3 αγωνιστικές 30 ευρώ χρηματικό πρόστιμο

Καγιάς Ατλαντίς 2 αγωνιστικές 20 ευρώ χρηματικό πρόστιμο




ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Σωματείο Σαρωνικός Αναβύσσου

κ. Νικολάου εκπρόσωπος Σωματείου Σαρωνικός Αναβύσσου

Σωματείο  Α.Ο Κορωπί

Σωματείο ΑΠΟ Κρυονέρι




ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Σωματείο Αετός Πικερμίου, 50 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)

κ. Παπαδόπουλος εκπρόσωπος Σωματείου Αετός Πικερμίου, τέσσερις (4) αγωνιστικές εκτός αγωνιστικών χώρων και 40 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)

Σωματείο Σαρωνικός Αναβύσσου, χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ από τον προπονητή του βάσει των αναφερόμενων στην έκθεση του παρατηρητή)

κ. Δημητρόπουλος προπονητής Σαρωνικός Αναβύσου, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ με βάσει την έκθεση του παρατηρητή)




ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κ16




Χαρδαλιάς Μαρκο 1 αγωνιστική




ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Κ16




Σωματείο Παλληνιακός απαλλαγή

κ. Μαντούκας προπονητής Σωματείου Παλληνιακός, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ)



ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ Κ16




Η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα κάνει δεκτή την ένσταση του Παλληνιακού για αντικανονική συμμετοχή των ποδοσφαιριστών του Σωματείου Άρης Βούλας Μούκιο και Μυλωνά στον αγώνα Παλληνιακός-Άρης Βούλας Κ16 στις 14/04/2019 εντός 24ωρου, επιβάλλει στο Σωματείο του Άρη Βούλας απώλεια του αγώνα με τέρματα 3-0, αφαίρεση τριών βαθμών από τον τρέχον βαθμολογικό πίνακα και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ. Διατάσσεται η επιστροφή του παράβολου στο Σωματείο του Παλληνιακού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου