Σάββατο 13 Απριλίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ VS ΚΟΡΩΠΙ 



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ωρωπός και Κορωπί διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους για τη θέση της κορυφής. Ο Ωρωπός με ένα παιχνίδι λιγότερο έχει 58 βαθμούς και απόψε θα ζητήσει τη ρεβάνς του πρώτου γύρου καθώς ο αγώνας είχε λήξε με 2-0 υπέρ του Κορωπίου. Εκκρεμεί και το ντέρμπι με τον Σαρωνικό, άρα υπάρχει ένα κίνητρο παραπάνω για να πάρει το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 61 βαθμούς. Θέλουν κι εκείνοι πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή και να είναι πρωταγωνιστές στο κόλπο της ανόδου. Προβλέπεται κλειστό και δυνατό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες, που έχουν τον ίδιο στόχο
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Λάμπρου και ώρα 17:00.




ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ


Δύο πολύ καλές ομάδες αναμετρούνται σήμερα στο γήπεδο του Γέρακα. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και με 37 βαθμούς δουλεύουν για την επόμενη μέρα. Ο Σαρωνικός αποτελεί έναν από τους τέσσερις μνηστήρες για την άνοδο και για εκείνον κάθε παιχνίδι είναι ένας μικρός τελικός. Έχει έναν αγώνα λιγότερο και σήμερα θα επιδιώξει τη νίκη καθώς αυτός ο αγώνας είναι κομβικός για την ομάδα της Αναβύσσου. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχαν πάρει οι φιλοξενούμενοι με 3-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τσαλίκογλου και ώρα 17:00.




ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ



Η Σταμάτα ανήκει στο κλαμπ των βαθμολογικά αδιάφορων. Έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και χτίζει ομάδα για του χρόνου. Ο Αμφιάραος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται και στη 12η θέση. Κατά ενενήντα τοις εκατό έχει σιγουρέψει τη θέση του στη Β΄ ΕΠΣΑΝΑ. Η συγκομιδή βαθμών λοιπόν είναι απαραίτητη για να απομακρυνθεί περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Κάλαμος με 5-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Βαβουράκη Δ., Βαβουράκη Α. και ώρα 17:00.



ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ



Η Λαυρεωτική προέρχεται από ήττα. Έχει επιτύχει τον στόχο παραμονής και πλέον χτίζει ομάδα για την επόμενη μέρα δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους μικρούς του συλλόγου. Το Κρυονέρι διεκδικεί άνοδο, άρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Σήμερα στην έξοδο του στο Λαύριο θα επιδιώξει τη νίκη για έρθει ένα βήμα πιο κοντά στον φετινό στόχο στου. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έχει έρθει ισόπαλο με σκορ 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Τζαφόλια Β. και ώρα 17:00.




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ



Η Βουλιαγμένη έχει έναν αγώνα λιγότερο. Έχει εξασφαλίσει τη θέση της στην κατηγορία και παίζει για να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Αντίθετα ο Αετός κάνει πρωταθλητισμό και παλεύει για την παραμονή του. Προέρχεται από νίκη ενώ τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει σημάδια ανάκαμψης, με στόχο το μπαράζ. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλο με τέρματα 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Γκούβα, Σπίθα και ώρα 17:00.




ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ



Δύο ομάδες με καλές εμφανίσεις. Έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και με στόχο τη νέα χρονιά, αγωνίζονται σαφώς πιο ελεύθερα μαζεύοντας όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν. Έχουν από ένα αγώνα λιγότερο και σήμερα θα προσπαθήσουν να αναδείξουν τον νικητή στο μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς στον πρώτο γύρο είχαμε ισοπαλία χωρίς τέρματα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Μπάλαγκα, Καλαμπάκα και ώρα 17:00.




ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΑΡΤΕΜΙΣ 



Η Ατλαντίς προέρχεται από ήττα και βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Έχει εξασφαλίσει τη θέση της στην κατηγορία και φτιάχνει ομάδα για του χρόνου. Σήμερα υποδέχεται την Αρτέμιδα που προέρχεται από ισοπαλία. Έχει 27 βαθμούς και βρίσκεται στο +6 από τον Πρωτέα και τη 14η θέση. Χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα για να σιγουρέψει εκατό τοις εκατό την παραμονή της. Ισόπαλο με 1-1 είχε λήξη το παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Κακάνη και ώρα 17:00.




ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝ



Παιχνίδι ουραγών το σημερινό. Ο Πρωτέας που κάνει πρωταθλητισμό για την παραμονή του, την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας και σήμερα με αντίπαλο τον Αυλώνα του δύνεται η ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι παρά τη δύσκολη χρονιά, αγωνίζονται με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα. Έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχαν πάρει οι γηπεδούχοι με 1-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Περδίκη Φ., Καστρινάκη και ώρα 17:00.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου