Σάββατο 20 Απριλίου 2019

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΑΝΟΙΞΗ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Ματς κατηγορίας για τον Παθιακάκη απέναντι σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο. Ο Παθιακάκης μόνο για ένα αποτέλεσμα παίζει δυο στροφές πριν το τέλος, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα Νικολακάκη και Παλλαυρεωτικού. Η Άνοιξη έχει κλείσει τη χρονιά της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παρατάξει ομάδα στο γήπεδο επιδιώκοντας τελικό αποτέλεσμα. Οι δυο αντίπαλο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν έρθει ισόπαλοι  0-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Χόικα, Κάλλη και ώρα 17:00.




ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ



Ο Παλλαυρεωτικός υποδέχεται σήμερα τον Άρη Βούλας που την ερχόμενη Μ. Τετάρτη παίζει στον τελικό Κυπέλλου. Κατά συνέπεια θα προφυλάξει κάποιους βασικούς παίκτες γιατί στο πρωτάθλημα είναι αδιάφορος βαθμολογικά ενώ  το Κύπελλο είναι ο φετινός στόχος του. Οι γηπεδούχοι με πιθανή νίκη θα κάνουν ένα σημαντικό άλμα βαθμολογικά και κατά 90% θα κλειδώσουν την παραμονή τους, γιατί Παθιακάκης και Νικολακάκης παίζουν εκτός έδρας και σίγουρα έχουν πιο δύσκολη αποστολή από εκείνον. Ο Άρης Βούλας είχε πάρει τον αγώνα του πρώτου γύρου με σκορ 4-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Τζαφόλια Β. και ώρα 17:00.




ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Ο Αστέρας δεν κυνηγά μόνο τη νίκη αλλά και το μεγάλο σκορ, καθώς η άνοδος θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Καθόλου ευκατραφρόνητος όμως ο σημερινός αντίπαλος της Βάρης και αυτό το ματς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι ένα βήμα πριν το τέλος και τούτο διότι οι Πολίτες πηγαίνουν την επόμενη και τελευταία αγωνιστική στην έδρα της ουραγού Παιανίας. Λευκή ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στα Καλύβια.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Γκούβα και ώρα 17:00.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ




Η ευκαιρία του Αγ. Στεφάνου να πάρει βαθμούς και να σπάσει ένα αρνητικό σερί που έχει εδώ και τρεις εβδομάδες. Τελευταία του νίκη ήταν την 25η αγωνιστική επί της Τριγλίας. Η Παιανία προέρχεται από ήττα και πλέον δουλεύει στη δημιουργία κορμού για την επόμενη χρονιά. Αμφίρροπο όμως το σημερινό παιχνίδι. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Αγ. Στέφανος είχε περάσει νικηφόρα από την Παιανία με σκορ 3-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Μπάλαγκα, Πύκνη και ώρα 17:00.




ΜΑΡΚΟ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ




Άτυχος ο Νικολακάκης στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καθώς πέφτει επάνω στη Μαρκο που κυνηγά τη νίκη με μεγάλο σκορ. Οι γηπεδούχοι με ατού το γήπεδο τους θα προσπαθήσουν να λύσουν τον αγωνιστικό γρίφο που αναμένεται να τους βάλουν οι Μενιδιάτες. Νικολακάκης και Μαρκο ήταν ισόπαλο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου χωρίς σκορ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Σπίθα και ώρα 17:00.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, πιο πολύ ματς αίγλης, όμως ο Κεραυνός θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς από το μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου, το οποίο είχε χάσει με 3-0. Τα Γλυκά Νερά βρίσκονται στη φάση δημιουργίας ομάδας για την επόμενη σεζόν ενώ ο Κεραυνός προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατό ανώδυνα μια άτυχη χρονιά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Σοφιά και ώρα 17:00.




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ



Ο Θησέας είχε πάρει το παιχνίδι του πρώτου στον Κόκκινο Μύλο με 0-2 και αν νικήσει σήμερα κάνει το εξάποντο απέναντι στον σημερινό του αντίπαλο. Ο Αχιλλέας προέρχεται από ήττα κι έχει τέσσερις αγωνιστικές να γευτεί τη νίκη. Δύσκολος  αντίπαλος ο Θησέας για αυτόν και σίγουρα η απόσπαση θετικού αποτελέσματος θα θεωρηθεί επιτυχία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Κακάνη, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 17:00.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου