Κυριακή 21 Απριλίου 2019

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ




Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ



Η Άρτεμις προέρχεται από νίκη κι έχει δύο στα δύο θετικά αποτελέσματα, αδιάφορη βαθμολογικά με εξασφαλισμένη τη θέση της στην κατηγορία, υποδέχεται σήμερα τον Ωρωπό που καίγεται για το τρίποντο γιατί βρίσκεται στο +1 από την 3η θέση, ύστερα από το στραβοπάτημα του στην Ανάβυσσο στην εμβόλιμη αγωνιστική. Κομβικό παιχνίδι λοιπόν για τους φιλοξενούμενους. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ωρωπός είχε κερδίσει με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια Β. και ώρα 17:00.



ΚΟΡΩΠΙ VS ΓΕΡΑΚΑΣ



Το Κορωπί βρίσκεται στην πρώτη θέση και στο +3 από τον δεύτερο Ωρωπό. Προέρχεται από ισοπαλία κι έχει πέντε στα πέντε θετικά αποτελέσματα.Ο Γέρακας προέρχεται από ήττα και με 37 βαθμούς είναι βαθμολογικά αδιάφορος. Δύο αντίπαλοι με διαφορετικούς στόχους αγωνίζονται σήμερα για τη νίκη, αλλά και για να αναδείξουν τον νικητή στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο είχαν έρθει ισόπαλοι χωρίς σκορ.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κουλοχέρη και ώρα 17:00.




ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS A.O ΣΤΑΜΑΤΑΣ



Ο Σαρωνικός προέρχεται από νίκη και βρίσκεται στο -1 από τη 2η θέση. Έχει τέσσερα στα τέσσερα θετικά αποτελέσματα. Σήμερα υποδέχεται τη Σταμάτα που ήδη έχει πετύχει τον φετινό στόχο της, δηλαδή την παραμονή. Θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να πάρει την ρεβάνς από το παιχνίδι του πρώτου γύρου που είχε έρθει με 4-3 υπέρ της Σταμάτας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Τσέλιο και ώρα 17:00.




ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην κατηγορία Αμφιάραος και Λαυρεωτική, αγωνίζονται σήμερα για τη συγκομιδή βαθμών καιν την τελική τους θέση στη βαθμολογική κατάταξη. Ο Κάλαμος προέρχεται από ισοπαλία και η Λαυρεωτική από ήττα. Στο μεταξύ του παιχνίδι του πρώτου γύρου οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει με σκορ 1-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κάλαμου, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Γκούβα, Περδίκη Φ. και ώρα 17:00.



ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ



Το Κρυονέρι θέλει την άνοδο, συνεπώς και τη νίκη. Στην έξοδο του στο Λαύριο πήρε το τρίποντο και βρίσκεται στο -1 από την 3η θέση. Σήμερα υποδέχεται τη Βουλιαγμένη που προέρχεται από ισοπαλία και χτίζουν ομάδα για την επόμενη χρονιά. Το Κρυονέρι κάνει πρωταθλητισμό και με αβαντάζ την έδρα θα θελήσει να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα και τη ρεβάνς του πρώτου γύρου, καθώς η Βουλιαγμένη έχει κερδίσει με 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κρυονερίου, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Κάλλη, Χόικα και ώρα 17:00.




ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Το Πικέρμι προέρχεται από ισοπαλία. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς κι έχει τρία στα τρία θετικά αποτελέσματα. Το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η νίκη καθώς σήμερα δοκιμάζεται ο άμεσος αντίπαλος του στην Ανθούσα. Αμφίρροπο παιχνίδι καθώς ο Εθνικός αν και κατεβαίνει με νεανικό σχήμα τις τελευταίες αγωνιστικές, προσπαθεί να δημιουργήσει κορμό για την επόμενη σεζόν. Έτσι κάθε παιχνίδι για αυτόν είναι ένα τεστ. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Εθνικός με 2-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Μακρή και ώρα 17:00.



ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS Α.Ο ΑΥΛΩΝ



Σήμερα η Δροσιά υποδέχεται τον ουραγό Αυλώνα που προσπαθεί με αξιοπρέπεια να κλείσει τη φετινή άτυχη χρονιά του. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα, είναι όμως αδιάφοροι βαθμολογικά καθώς ήδη έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Δροσιά με τέρματα 0-6.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Περδίκη Ι., και βοηθούς τους Πύκνη, Μιχαλίτση και ώρα 17:00.



Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 



Η Ατλαντίδα προέρχεται από ήττα. Έχει 38 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση. Συνεπώς ετοιμάζει ομάδα για του χρόνου, σε αντίθεση με τον σημερινό αντίπαλο της που καίγεται για βαθμούς και προσπαθεί μέχρι τέλους να εξασφαλίσει την παραμονή του. Ο Πρωτέας προέρχεται από νίκη κι έχει τρία στα τρία θετικά αποτελέσματα. Ον αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Σπίθα και ώρα 17:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου