Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ






Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα η Μαρκο γιόρτασε την επάνοδο της μετά από δεκαπέντε χρόνια στη Γ΄ Εθνική. Η γιορτή ξεκίνησε στις 18:00 και περιελάμβανε δύο ενότητες. Στην πρώτη ενότητα έγινε το φιλικό μεταξύ Μαρκο και Σαρωνικού Αναβύσσου για να μπορέσει ο φίλαθλος κόσμος της να δει όλους τους παίκτες αγωνιζόμενους και να τους χειροκροτήσει.





Για την ιστορία οι πράσινοι κέρδισαν με 4-0. Ο κόσμος στο Μαρκόπουλο χειροκρότησε την ομάδα του Σαρωνικού Αναβύσσου για την άνοδο του στην Α΄ κατηγορία και για την αθλητική στάση που κράτησε στο φιλικό.






Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, ανοιχτό που συνοδεύτηκε από πλούσιο θέαμα και γκολ.







Η δεύτερη ενότητα περιελάμβανε τις απονομές.
Η διοίκηση της Μαρκο τίμησε με πλακέτα την ομάδα του Σαρωνικού για την άνοδο της, την πλακέτα την παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Άκης Χασάπης.






Ευθύς αμέσως η Μαρκο τίμησε τους συντελεστές της ανόδου, τεχνικό τιμ, παίκτες και μέλη της διοικήσεως και τον πρόσφατα εκλιπόντα φίλαθλο της Μωυσή Πανουργιά.





Στο τέλος ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης απένειμε το κύπελλο στην πρωταθλήτρια Μαρκο.









Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ








Ωραία πρωτοβουλία πήρε ο Σπύρος Καλανιώτης, δείχνοντας την ευαίσθητη χορδή της ομάδας και απένειμε τη φανέλα του συλλόγου και μετάλλιο στον γιο του άρτι εκλιπόντα Μυωσή Πανουργιά, ο οποίος για πέντε δεκαετίες έδινε το παρών στις εξέδρες του γηπέδου. Κατείχε τον τίτλο τον τίτλο του γηραιότερου οπαδού της ομάδας.





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου