Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΜΑΣΤΟΡΟΙ






Το All Star Game Νο 2 πέρασε στην ιστορία. Σαφώς πιο οικείο. Για να γίνει ένα οικοδόμημα απαιτείται ένας αρχιτέκτονας και μια ομάδα εργατοτεχνιτών κι όχι το αντίστροφο. Αυτή ήταν η πρόταση του φετινού All Star Game Νο2. Πιο λιανά.







Να αποποιηθούμε όλοι μας, τα ίσως βαριά βιογραφικά μας που διαθέτουμε και την ιδιότητα του αξιωματούχου και να κατέβουμε στην τάξη του απλού στρατιώτη. Ο καθένας από το μετερίζι του (δημοσιογράφος, ποδοσφαιριστής, προπονητής, παράγοντας, φροντιστής, παρατηρητής, γιατρός και διαιτητής), να δώσουμε το εκατόν δέκα τοις εκατό των ικανοτήτων μας για το καλό της ΕΠΣΑΝΑ, υπό τη σκέψη ενός έμπειρου και δοκιμασμένου τεχνικού (αρχιτέκτων).








ΤΟ...ΜΑΤΣ








Οι MVP της χρονιάς και η πρωταθλήτρια ομάδα Μαρκο έπαιξαν για 60΄ προσφέροντας θέαμα και γκολ. MVP του φιλικού με την υπόδειξη των προπονητών Πέτρου Τσιγκούλη, Πέτρου Μπόντζου και Μιχάλη Κατσίμπρα αναδείχτηκαν οι: Γκαβασιάδης, Ντούνης και Μουστόγιαννης.








ΡΑΝΤΕΒΟΥ...ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΙΟ




Δόθηκε ραντεβού για τον Μάιο του 2020 στο γήπεδο της επόμενης πρωταθλήτριας ομάδας με τους νέους MVP.








Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ




Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν υλικά και ηθικά την εταιρία ADMIRAL για τις εμφανίσεις και την εταιρία CFMS του Κώστα Τρίμη που πρόσφερε τα μετάλλια, τον Δήμο Μαρκοπούλου για το γήπεδο και την Αντιδήμαρχο Γιαννάκη Ζωή για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και όσους σφύριξαν αδιάφορα. Η παρακίνηση πολλών παικτών που ζήτησαν να μπουν εκτάκτως στους  MVP, μας παρακινεί να ανεβάσουμε τον πήχη. Γιατί αυτά τα παιδιά φτιάχνουν τις Κυριακές μας και διώχνουν τη μιζέρια μας. Όσοι ήρθαν είδαν ότι ήταν μία εκδήλωση από καρδιάς και όχι γκλαμουριάς.



ΥΓ. Δεν παριστάνουμε τους σπουδαίους, όμως αυτά που καταθέτουμε είναι σπουδαία.
Με αγάπη ΑΘΛΟΡΑΜΑ.




βίντεο με αποσπάσματα από τις απονομές



φωτογραφίες-βίντεο Αργύρης Πουλάκης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου