Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΝΤΕΣ "ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ"






Ο τεχνικός του Παλληνιακού Βαγγέλης Χαντές ανέλαβε προ διετίας το σωματείο και κατάφερε να περάσει τη δική του φιλοσοφία και στο τέλος της διετίας, η ομάδα των Μεσογείων έχει να επιδείξει πρωτάθλημα στο τοπικό και άνοδο στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της και την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο έμπειρος προπονητής κάνοντας μας ένα μίνι απολογισμό, μας δήλωσε:



"Στην Παλλήνη ήμασταν μία οικογένεια, διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες. Υπήρχε όραμα και σχεδιασμός το οποίο καταφέραμε να επιτύχουμε και δικαιούμαστε κατά συνέπεια να πανηγυρίζουμε. Ανεβήκαμε από το τοπικό στη Γ΄ Εθνική στην οποία δίκαια αποσπάσαμε την 3η θέση. Πιστεύω αν δεν είχαμε κάποιους τραυματισμούς, ήμασταν σε θέση να διεκδικήσουμε και την 1η θέση.
Ο κύκλος μου στην Παλλήνη έκλεισε, δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω την διοίκηση με την οποία έχουμε άριστες θέσεις και φεύγω σαν φίλος, τους ποδοσφαιριστές μου που υπερέβαλαν εαυτόν, τον κόσμο που στάθηκε κοντά μας και τους άμεσα συνεργάτες μου. Δέχτηκα μία πάρα πολύ καλή πρόταση από τη Θύελλα Καμαρίου στην οποία πλέον ανήκω ως προπονητής και η οποία  έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο τρέχον πρωτάθλημα".



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου