Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΟΣ (ανανεωμένο)






Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Γιώργος Φίλος του Αήττητου Σπατών που συμμετείχε, ύστερα από επιλογή του προπονητή Γιώργου Δημητρόπουλου στην  Προεθνική Ομάδα Κ14 της ΕΠΣΑΝΑ και ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ανήκει στη ομάδα της Εθνικής Κ15 ΕΠΟ (τελικές επιλογές) και θα βρίσκεται στο Καρπενήσι από 24 έως 27 Ιουνίου στο πλαίσιο του προγράμματος "Training The Future" που διοργανώνει η ΕΠΟ. Σημαντικό βήμα για την καριέρα του νεαρού Γιώργου Φίλου, του οποίου η εξέλιξη είναι ραγδαία και πολλά υποσχόμενη.


Μεγάλη επιτυχία για την Ένωση της ΕΠΣΑΝΑ η ταχύτατη εξέλιξη του Γιώργου Φίλου και του Βασίλη Μοίρα. Δύο παιδιά που αναδείχθηκαν φέτος μέσα από την Προεθνική Ομάδα Κ14 της Ανατολικής Αττικής και πλέον αγωνίζονται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατέκτησαν επάξια τη θέση τους στην ομάδα Εθνικής ΕΠΟ Κ15.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"






"Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι στην Ανθούσα από το μηδέν. Είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε εκατόν πενήντα παιδιά να εκπροσωπήσουν την Ένωση της Ανατολικής Αττικής στο πρωτάθλημα Προεθνικής Παίδων Κ14. Το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται και της πολύ καλής πορείας που είχαμε, ήταν οι ποδοσφαιριστές μας Γιώργος Φίλος του Αήττητου Σπατών και ο Βασίλης Μοίρας του Διόνυσου να ανήκουν και οι δύο στο δυναμικό σε μία εκ των μεγαλύτερων ΠΑΕ της χώρας μας όπως είναι ο Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα να αγωνίζονται και στην Κ15 της Εθνικής Ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο αντικατοπτρισμός των κόπων μας, ήταν η ραγδαία εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά που μας κάνουν υπερήφανους. Εύχομαι τον δρόμο αυτό να τον ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα παιδιά με απώτερο σκοπό να στελεχώσουν την Εθνική ομάδα των ανδρών, ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από τις μικτές της ΕΠΣΑΝΑ".





Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου