Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ





Ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών εντυπωσίασε στο φετινό πρωτάθλημα, αν και νεοφώτιστος στην Α΄ κατηγορία, κατάφερε γρήγορα να σωθεί και χωρίς το άγχος της βαθμοθηρίας ρίχτηκε δουλεύοντας τις ακαδημίες του. Έτσι, πέτυχε να δίνει κίνητρο στους νέους παίκτες και προοπτική στην καριέρα τους. Αυτό το εγχείρημα, εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε σωστό και λαμβανόμενο ως  μοντέλο, θα λειτουργήσει και φέτος.



"Εμείς στηριζόμαστε στα δικά μας τα παιδιά, τα οποία στις ακαδημίες έχουν ένα όραμα ότι θα έχουν ευκαιρία και συμμετοχή στην ανδρική ομάδα. Παρακολουθούμε από κοντά την πρόοδο τους, συμμετέχουμε σε τουρνουά τα οποία λειτουργούν ως εντατικά φροντιστήρια. Σε ένα τέτοιο τουρνουά που έγινε στο Αίγιο είχαμε κι εμείς συμμετοχή και πήγαμε πάρα πολύ καλά. 

Εγώ παραμένω στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, έχοντας ως προπονητή στην ανδρική ομάδα τον Νίκο Λαδογιάννη. Φροντίδα μας ήταν να παραμείνει ο βασικός κορμός, το οποίο και καταφέραμε". Αυτά μας τόνισε ο τεχνικός διευθυντής του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών Γιάννης Βολιώτης.


Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου