Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2 (0-0)






Δυνατό το πρώτο φιλικό τεστ του Αστέρα, στην προσπάθεια του να μοντάρει την ιδανική ενδεκάδα για να μπορέσει να κερδίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική που είναι ο στόχος του. Το συγκρότημα του Μιχάλη Κάτσικα αντιμετώπισε σήμερα έναν δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, που είχε τον ρόλο του οργανωτή καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους.






Ο Εθνικός ξεδιπλωνόταν από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς, οι οποίοι πότε τροφοδοτούσαν στον άξονα τον Πολίτη ή παίζοντας από τα άκρα με τους δυο ακραίους αμυντικούς Νταούλια και Δημακάκο, οι οποίοι ανέβαιναν στην αντίπαλη περιοχή. Σίγουρα ο Αστέρας δούλεψε σήμερα το αμυντικό του κομμάτι και στάθηκε ανταγωνιστικός, απέναντι σε έναν Εθνικό που είχε ήδη αγωνιστικό πλάνο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν παιχνίδι των βασικών παικτών και από τις δυο ομάδες. Το οποίο έληξε ισόπαλο 0-0.






Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι "ρεζέρβες" και το σκορ έγινε 1-2. Το 1-0 μόλις στο 46΄, ο Κωνσταντάκης για τους γηπεδούχους, εκμεταλλευόμενος το λάθος του τερματοφύλακα Διάκου. Η απάντηση του Εθνικού ήταν άμεση, στο 49΄ ο Τσιάβο έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ενώ τη νίκη για τους Πειραιώτες την έδωσε ο Μπαλούρδε στο 60΄ γράφοντας το 1-2.




Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Κουλοχέρη





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Λεοντίου, Βεϊόγλου, Λάσκος, Μαγγίνας, Χαλκιάς, Μίχος, Ντούλλιας, Παπάζογλου, Μπελαβράκης, Μπίτιλης

Συμμετείχαν: Κάρσος, Σαμαράς, Μάγγος, Σκουρλής, Τσατσαρόγλου, Παπανικολάου, Δημητρόπουλος, Νιούμαν, Κωνσταντάκης




ΕΘΝΙΚΟΣ (Τερεζόπουλος) Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος, Μουσταφίδης, Παπαγεωργίου, Μακροστέργιος, Τσιλώνης, Λαμπράκης, Πολίτης, Γραμματικόπουλος, Γκότσι

Συμμετείχαν: Διάκος, Χαλκίδης, Αθανασίου, Τσιάβο, Μπαλούρδε





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου