Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 4-0 (2-0)








Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Θησέας έκανε το πρώτο νικηφόρο του αποτέλεσμα στο τρίτο φιλικό που κάνει για την προετοιμασία του. Σκόρερ των δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Ζιάγκος στο 11΄ και στο 26΄. Στο δεύτερο μέρος σκόρερ των άλλων δύο τερμάτων ήταν ο Τσέλιος Γ. στο 60΄ και στο 69΄. Η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου έδειξε σημάδια βελτίωση κι ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.





Οι σωστές μεταβιβάσεις, οι γωνίες των παικτών στην υποδοχή της μπάλας και το τελείωμα των φάσεων το πιστοποιούν. Από την άλλη, ο Παθιακάκης έδειξε ότι θέλει δουλειά και σίγουρα θα βελτιωθεί δουλεύοντας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Νεανικό το σχήμα του Παθιακάκη με παιδιά από τις ακαδημίες του.





Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Τζαφόλια Β.





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Μουσκάι, Γεωργιάδης, Μιναδάκης, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσώνης, Μαστρογιαννούδης, Πράπας, Κατσούγκρης, Μουλάκης, Ζιάγκος


Συμμετείχαν: Οικονόμου, Αθανασόπουλος, Αντριάς, Βεϊζάι, Χαλκιάς, Ριγανιάς, Τσέλιος Κ., Τσέλιος Γ.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Κιλιμτζίδης) Πήδουλας, Στάσης, Ξενάκης, Σιάτης, Δημάτσας Χρ., Μανγκαλατσίου, Ρόμπολας Γ., Λιάκος, Ανεζύρης, Κατσαρίδης, Κατσιγιάννης


Συμμετείχαν: Ψέμμας, Αμπαζάι, Αλεξίου, Κατσιγιάννης Π., Κατσιγιάννης, Φλέντζερης, Δημάτσας Στ., Σκαρλάτος, Νάκας, Δρόσος, Καρβούνης, Ρόμπολας Κ.



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Παναγιώτης Μαντόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου