Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΟΡΩΠΙ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 1-2 (1-1)






Σπουδαίο διπλό ο Αστέρας Βάρης πήρε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αφού πέρασε νικηφόρα από το Κορωπί. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα και κατάφεραν έτσι να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο. Στο 35΄ σουτ του Ντούλια έδιωξε σε κόρνερ πάνω στη γραμμή ο Ξένος, καθώς ο τερματοφύλακας Μπακόλας είχε συγκρουστεί με αμυντικό συμπαίκτη του και ήταν εκτός θέσεως. Ότι λοιπόν δεν έκανε στο 35΄ ο Ντούλιας το έκανε στο 40΄, όπου με πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους στο 44΄, ο Λούρμπας έκανε το 1-1 με πλασέ, ενώ είχε προηγηθεί πολύ ωραία προσπάθεια από τον Βίλα. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε σε πολύ καλή χρονική στιγμή. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ανέβασε στροφές με την είσοδο του Νιούμαν και πίεζε να πετύχει το γκολ που ήταν το ζητούμενο. Στο 54΄ χαμένο τετ α τετ του Ντούλια, εξουδετέρωσε ο Μπακόλας. Στο 62΄ με λόμπα ο Ντούλιας έκανε το 1-2.  Στο 66΄ δοκάρι οριζόντιο για τους φιλοξενούμενους πάλι με τον Ντούλια. Από το 70΄ και μετά κυριάρχησε το Κορωπί καθώς πήρε κατοχή και οι Πολίτες έπαιζαν την κόντρα αντεπίθεση. Μετά το 85΄ με την είσοδο του Πάντου χάθηκαν στα συστήματα, καθώς πλέον μιλούσε η ψυχή των παικτών του Κορωπίου. Το σκορ δεν άλλαξε και ο Αστέρας πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό, επί ενός δύσκολου αντιπάλου σε μία δυνατή έδρα.



Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Κουλοχέρη




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΚΟΡΩΠΙ (Αρζένης) Μπακόλας, Κοtov (86΄ Νταής), Κλήμης, Μπαρδούσης, Ξένος, Αθανασίου (85΄ Πάντου), Haddad, Καρκασίνας, Λούρμπας, Βίλα, Ζαραδούκας



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μαγγίνας (80΄ Μίχος), Σκουρλής, Μάγγος, Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης, Καλιαμπάκας (87΄ Μάναλης), Παπανικολάου (46΄ Νιούμαν), Ντούλιας (90΄ Σανσαρόγλου)



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου