Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΟΥΠΕΡ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ 2-2 (5-4 πέναλτι)







Με ανατροπή στο σκορ η ομάδα του Μενιδίου πέρασε στην επόμενη φάση επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 5-4, επί του Σαρωνικού Αναβύσσου. Οι Αναβυσσιώτες προηγήθηκαν στο 55΄ με τον Παντέλη ενώ ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με τον Αναγνώστου στο 85΄. Στην παράταση ο Μαβίδης ενώ είχε περάσει σαν αλλαγή στη θέση του Κολονέρου, έδωσε προβάδισμα για την ομάδα του στο 91΄. Το παιχνίδι έφερε στα ίσια στο 107΄ ο Σέλβια ο οποίος και εκείνος είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Έλενα.

Στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου με σκορ 5-4 και αφού τερματοφύλακας Πυρένης απέκρουσε πέναλτι, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.



Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Αντ., με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Τζαφόλια Β.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος) Πυρένης, Δαμιανίδης (73΄ Καβάσης), Μουστής, Βαφειάδης, Μαντζιώκας, Κυριακίδης, Καλλέρης (110΄ Μαστρογιάννης), Μινοσιάν, Αναγνώστου, Κολονέρος (56΄ Μαβίδης), Πάλμος (90΄ Μουκάνης)



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Μακροδημήτρης) Καραλής, Τζιβίλογλου, Κουρούμαλος, Ζουμπουρλής, Γαληνάκης, Μουκουβάλας (49΄ Ρέδι), Παντέλης, Κακαράς, Μουσαράι (96΄ Χασουράκης), Έλενας (54΄ Σέλβια), Αδαμίδης (80΄ Νταλιμπάι)




Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου