Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΤΑΣΦΑΙΡΟΣ Ο ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ






Με έξι τέρματα στο πρώτο μέρος και ένα στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟ Καλυβίων επικράτησε με 7-0 της Α.Ε Μενιδίου στην Αγ. Άννα. Ο χορός των γκολ, στο 5΄ με αυτογκόλ ο Μπάντης, στο 9΄ ο Αλεξίου έκανε το 0-2, ο Σύρος στο 12΄ με κεφαλιά έγραψε το 0-3, το 0-4΄ με πλασέ ο Χαραλάμπους στο 20΄, στο 24΄ ο Πλίτσης κεφαλιά έκανε το 0-5 και στο 35΄ ο Χάιδος με πλασέ διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μέρους γράφοντας το 0-5. Το σκορ έκλεισε στο 75΄ ο Μαυροθαλασσίτης δίνοντας τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου.

Η ομάδα του Σαββίδη βρέθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο να χάνει με 0-4, ντισαβαντάζ για την ψυχολογία των παικτών του Μενιδίου.




Διαιτητής του αγώνα Γκούγκαρης, με βοηθούς τους Μιχαλίτση και Μαραγκού



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




Α.Ο ΜΕΝΙΔΙΟΥ (Σαββίδης) Τορνικίδης (72΄ Παπαδόπουλος), Μυτιληνάκης, Μαυρίδης, Κουλέπης, Μπάντης, Σταύρος, Καραπαναγιωτίδης (53΄ Τσελενκίδης), Στεργιόπουλος, Ελευθεριάδης (63΄ Ευθυμιάδης), Βλαντοίου, Κωνσταντινίδης 




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Καραγιάννης, Μερκούρης, Σιδέρης (46΄ Παντελίδης), Πλίτσης, Σύρος, Πάτσης, Χάιδος, Μαυροθαλασσίτης, Χαραλάμπους (68΄ Χριστόπουλος), Αλεξίου (46΄ Καρελιώτης), Λάπας (46΄ Αποστόλου)






Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου