Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 2-0 (0-0)







Την τέταρτη νίκης της στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Νίκη Δροσιάς, καθώς επικράτησε εντός έδρας επί του Μαύρου Αετού με 2-0. Ύστερα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο που ήταν αναγνωριστικό. Η επανάληψη ήταν αυτή η οποία διαμόρφωσε το σκορ του αγώνα.. Ο Θεοδώρου δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, άνοιξε το σκορ στο 67΄ κάνοντας το 1-0. Στο 80΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δήμας. Παρόλα αυτά η Νίκη Δροσιάς δεν το έβαλε κάτω και στο 87΄ ο Δημητρίου έγραψε το τελικό 2-0, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Έμπειρη ομάδα ο Αετός, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση όσο το σκορ ήταν ρευστό (1-0), το πάλεψε αλλά αντί για το 1-1 έγινε το 2-0.



Διαιτητής του αγώνα  Πανούτσος, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Τσαλίκογλου.




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ  Πρωτόπαπας, Μηλιώτης, Αρκατίνης, Καλαματιανός, Σιαδήμας, Δήμας, Άννινος (89΄ Μπελάλης), Μίχας, Αγγελόπουλος (83΄  Κούτσης), Μαρωλιάς (65΄ Δημητρίου), Γιαβρής (65΄ Θεοδώρου)




ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ  Σεϊντίνης, Gjata G, Οικονόμου (31΄ Σωτήρχος), Maxhiri, Βασιλάκος, Σδραλιάς (70΄ Παππάς), Τζίκα, Λόης (53΄ Βασιλάκος), Τσαλίδης (66΄ Gjata E.), Μανουσογεωργάκης, Ουλής






Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου