Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 7-1 (4-0)







Η αποβολή του τερματοφύλακα Σπανού ήταν το βαρόμετρο στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ Παλλαυρεωτικού και Παθιακάκη. Στο 10΄ ο Σπανός γκολκίπερ των φιλοξενούμενων υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Το πέναλτι στο χτύπησε εύστοχα ο Παπαδόπουλος κι έκανε το 1-0. Ο Παθιακάκης με δέκα παίκτες για ογδόντα λεπτά και καθώς διαθέτουν νεανικό σύνολο, δεν μπόρεσαν να ανακτήσουν ψυχολογία.

Στο 35΄ ο Παπαγεωργίου έκανε το 2-0, στο 40΄ ο Γιαχάεβ έκανε το 3-0 και στο 45΄ ο Fofana έγραψε το 4-0. Στο 47΄ ο Παπαδόπουλος με δεύτερο δικό του γκολ ανέβασε το δίχτυ του σκορ σε 5-0, στο 55΄ μείωσε για τον Παθιακάκη σε 5-1 ο Κατσιγιάννης Β., στο 80΄ ο Δαμάσκος που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα, πέτυχε το έκτο γκολ της ομάδας του (6-1) και έκλεισε το σκορ ο Παπαδόπουλος στο 88΄ σε 7-1.



Διαιτητής του αγώνα Τριγάζης, με βοηθούς τους Μακρή και Σπίθα





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Παπαϊωάννου) Χαλβαντζής, Χουσείν (61΄ Νικολαϊδης), Μωραϊτης (51΄ Δαμάσκος), Μπεργιάννης, Σταυρόπουλος (46΄ Τσετβερίκοβ), Βελετάκος, Renan (22΄ λ.τ Σκουρλής), Fofana, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ





ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Κιλιμτζίδης) Σπανός, Κατσαρίδης, Στάσης (12΄ Ψέμμας), Λύχνος (72΄ Αbazaj), Λειβαρτζινός, Σιάτης, Suliman (72΄ Αλεξίου), Κατσιγιάννης Β., Δρόσος, Ρόμπολας, Διάκος (64΄ Κατσιγιάννης Π.)





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου