Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 8 Η ΜΑΡΚΟ 2-4 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1κ.δ)






Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες που πάλεψαν για την πρόκριση τους στους 8 του Κυπέλλου. Παιχνίδι με πολλές φάσεις το οποίο τελικά κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Στο 25΄ ο Αθανασόπουλος βρήκε στην πλάτη της άμυνας της Μαρκο τον Πράπα, που είχε τον χρόνο να στοπάρει τη μπάλα και με σουτ να κάνει το 1-0. Στην επανάληψη ο Σόφης με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή σε χτύπημα κόρνερ έκανε το 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στην παράταση. Στο 110΄ η Μαρκο έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Σόφης  με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στη διαδικασία των πέναλτι οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν και στα τέσσερα πέναλτι, ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμεων Νικολίτσας, έπιασε τα δύο από τα τέσσερα.


Πέναλτι

Το 0-1 ο Γκεμίσης, το 1-1 ο Κατσούγκρης, το 1-2 ο Τσακύρης, το 2-2 ο Τασσόπουλος, το 2-3 ο Pinheiro, το πέναλτι του Αθανασόπουλου το έπιασε ο Νικολίτσας, το 2-4 ο Γκριμέκης και το πέναλτι του Μουρούτη το έπιασε πάλι ο Νικολίτσας, ο οποίος έδωσε την πρόκριση στην ομάδα τους για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.



Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Κακάνη




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:






ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Γεωργιάδης (77΄ Μουλάκης), Τσαλούχος, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσώνης, Τσέλιος (84΄ Παππάς), Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος, Κούνας (60΄ Μηναδάκης), Πράπας






ΜΑΡΚΟ (Παπασπύρου) Νικολίτσας, Γκριμέκης, Μανωλιάς Χ. (86΄ Αναστόπουλος), Σόφης, Τσακίρης, Μεσσήνης (65΄ Allkja), Μανωλιάς Γ. (80΄ Κορομηλάς), Αρσενίδης, Μασκλαβάνος (Κόκκας), Γκεμίσης, Pinheiro






Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου