Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







Πρώτος και στο +3 βρίσκεται ο Αστέρας Βάρης με 22 βαθμούς, ακολουθεί η Τριγλία στη 2η θέση με 19 βαθμούς. Έπεται το Κορωπί με 16 βαθμούς στην 3η θέση.

Μάχη Μαραθώνα και Θησέας Ν. Μάκρης έχουν από 15 βαθμούς και κατοικούν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Το ζευγάρι Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου-Άρης Βούλας έχουν από 14 βαθμούς και τους βλέπουμε στην 6η και 7η θέση.

Σαρωνικός Αναβύσσου και Παλλαυρεωτικός με 13 βαθμούς βρίσκονται στην 8η και 9η θέση. Ο Αχιλλέας με 12 βαθμούς κλείνει τη δεκάδα και ακολουθούν τα Καλύβια στην 11η θέση με 10 βαθμούς.

Το Κρυονέρι στη 12η θέση έχει 9 βαθμούς η Άνοιξη με 3 βαθμούς βρίσκεται στη 13η θέση. Ακολουθεί ο Παθιακάκης με 2 βαθμούς στη 14η θέση και τα Γλυκά Νέρά στην 15η θέση έχουν 1 βαθμό.





ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ





Την αγωνιστική είχαμε 2 άσσους, 4 ισοπαλίες, 1 διπλό και μπήκαν 17 γκολ. Ευρύτερο σκορ στο ματς Κορωπί-Γλυκά Νερά 4-3. Σημαντικές συναντήσεις της 9ης αγωνιστικής Θησέας Ν. Μάκρης-Κορωπί, Τριγλία Ραφήνας-Μάχη Μαραθώνα  και Άρης Βούλας-Αστέρας Βάρης.





Ομάδα με την καλύτερη επίθεση Βάρη 22 γκολ υπέρ

Ομάδα με τη χειρότερη επίθεση Παθιακάκης 5 γκολ υπέρ

Ομάδα με την καλύτερη άμυνα Βάρη 3 γκολ κατά

Ομάδα με τη χειρότερη άμυνα Παθιακάκης 20 γκολ κατά

Ομάδα με τις περισσότερες νίκες Βάρη 7 νίκες

Ομάδα με τις λιγότερες νίκες Άνοιξη-Παθιακάκης-Γλυκά Νερά καμία νίκη

Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες Μάχη-Θησέας-Αχιλλέας-Κρυονέρι-Άνοιξη 3 ισοπαλίες

Ομάδα  με τις λιγότερες ισοπαλίες Βάρη-Τριγλία-Κορωπί-Σαρωνικός-Παλλαυρεωτικός-Γλυκά Νερά 1 ισοπαλία

Ομάδα με τις λιγότερες ήττες Βάρη καμία ήττα

Ομάδα με τις περισσότερες ήττες Γλυκά Νερά 7 ήττες

Ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων Βάρη 22-3= +19

Ομάδα με τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων Παθιακάκης 5-20= -15





ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ 






Ισόπαλο το ντέρμπι της κορυφής και αναλλοίωτη η κατάσταση στο ρετιρέ.



Α΄ ΕΠΣΑΝΑ Αστέρας Βάρης, Β΄ ΕΠΣΑΝΑ Άρτεμις, Γ΄ ΕΠΣΑΝΑ Α.Ο Κερατέας και οι τρεις ομάδες έχουν τον ίδιο συντελεστή αποτελεσμάτων. 7 νίκες, μία ισοπαλία και καμία ήττα. Παραμένουν αήττητες για 8 αγωνιστικές.






ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ"



(προπονητής Αστέρα Βάρης)




"Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Το αποτέλεσμα του ήταν ισόπαλο με σκορ 1-1. Εμείς είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τελεσφόρησαν. Συνεχίζουμε την πορεία μας, έχοντας το αήττητο και υπ΄ όψιν μας τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Παθιακάκη".







ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ "ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΣΟΥΜΕ"




(προπονητής Α.Ο Κερατέας)



"Η ομάδα της Κερατέας βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία εξ ανάγκης. Είμαι μία μεταβατική περίοδος για τον σύλλογο που απαιτεί τώρα οργάνωση, σχεδιασμό και δημιουργία στόχου. Και φέτος πρωταγωνιστούμε γιατί θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, δημιουργώντας υποδομές και προϋποθέσεις, με πολλή δουλειά και επιμονή. Τα παιδιά ανταποκρίνονται και αυτό με ικανοποιεί".








MVP  Χρήστος Μαγγανάς 









Ο Χρήστος Μαγγανάς απολύθηκε το Σάββατο από τον στρατό και την Κυριακή με δικό του καρέ τερμάτων, η ομάδα του πήρε ένα ακόμη τρίποντο και διατήρησε το αήττητο στην πορεία της για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι το πρώτο καρέ τερμάτων από έναν παίκτη που έχει ανοδική πορεία στην καριέρα του.






Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου