Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ








ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ




Ανεζύρης Γιάννης Παθιακάκης 1 αγωνιστική 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο

Σόφης Μαρκο 1 αγωνιστική 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο




ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Σπανός Γιάννης Παθιακάκης 1 αγωνιστική 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο

Τριανταφυλλόπουλος Γλυκά Νερά 1 αγωνιστική 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο

Αθανασόπουλος Θησέας Ν. Μάκρης 1 αγωνιστική 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο

Πράπας Θησέας Ν. Μάκρης 1 αγωνιστική 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο

Βατίστας Άρης Βούλας 1 αγωνιστική 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο




ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ





Σωματείο Θησέας Ν. Μάκρης απαλλαγή

Τσέλιος Ι. προπονητής β΄ Σωματείου Θησέας Ν. Μάκρης, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)

Σωματείο Γιάννης Παθιακάκης απαλλαγή

Παθιακάκης Γ. εκπρόσωπος Σωματείο Γιάννης Παθιακάκης, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)

Σωματείο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου απαλλαγή

Μαγγίνας Ι. προπονητής Σωματείου Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)

Νικολόπουλος Φ. εκπρόσωπος Σωματείου Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)

Σωματείο Αστέρας Βάρης, χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ, (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ για συμπεριφορά φιλάθλων, βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)

Σωματείο Άρης Βούλας, χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ για συμπεριφορά φιλάθλων, βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)

Σωματείο Κρυονερίου απαλλαγή

Παραράς Ν. εκπρόσωπος Σωματείου Κρυονερίου, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)



ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Τζώρας Λαυρεωτική 1 αγωνιστική 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο





ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Σωματείο Σταμάτας, χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ για συμπεριφορά φιλάθλων, βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)

Σωματείο Δόξα Άνοιξης, χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ για συμπεριφορά φιλάθλων, βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)






ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ




Λουλουδάκης Συκάμινο 1 αγωνιστική 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο





ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κ18




Λοϊζος Παμπαιανικός 1 αγωνιστική

Τσαντήλας Αχαρναϊκός 1 αγωνιστική

Πετράκης Τριγλία Ραφήνας 1 αγωνιστική

Λάπας Θησέας Ν. Μάκρης 1 αγωνιστική





ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Κ18




Σωματείο Μαρκο, χρηματικό πρόστιμο 60 ευρώ, (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ για συμπεριφορά φιλάθλων, βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)

Μαργώνης Ε. εκπρόσωπος Σωματείου Μαρκο, τέσσερις (4) αγωνιστικές εκτός αγωνιστικών χώρων και 40 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ βάσει των αναφερόμενων στο Φ.Α και την έκθεση του παρατηρητή)



ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ Κ18




Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Αστέρας Βάρης-Πρωτεύς Π. Φώκαιας στις 23/11/2019 δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του Πρωτεύς Π. Φώκαιας δήλωσε με έγγραφο της αδυναμία συμμετοχής στον αγώνα. Τιμωρείται με απώλεια του αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ του Αστέρα Βάρης και με 50 ευρώ χρηματικό πρόστιμο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου