Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ








ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ




Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Άρτεμις την 10η αγωνιστική στραβοπάτησε στο Πολυδένδρι καθώς απέσπασε ισοπαλία με τον Μαύρο Αετό. Συνεπώς, με μία ήττα και με μία ισοπαλία έχει 23 βαθμούς και βρέθηκε στο +2 από τους μνηστήρες που καραδοκούν. Η Ατλαντίδα έχει 21 βαθμούς, προέρχεται από νίκη, που την έφερε πιο κοντά στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν φέρει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με τέρματα 8-7. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων (21-9=12) και εκτός έδρας έχουν φέρει τρεις νίκες και μία ισοπαλία με τέρματα 8-5. Με νίκη η Άρτεμις αποκτά βαθμολογική απόσταση ασφαλείας 6 βαθμών από την δεύτερη θέση, ενώ αντίστοιχα η Ατλαντίς με νίκη ανεβαίνει στην πρώτη θέση με 24 βαθμούς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Σπατών "Δ. Δημητρίου", με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Γκούβα και ώρα 15:00.







ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ





Η Λαυρεωτική προέρχεται από ήττα και οι Νικητές από δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 13η θέση με 8 βαθμούς και εντός έδρας έχουν δύο ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη με ισοδύναμα τέρματα 4-4. Οι Νικητές διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (24 γκολ υπέρ) και εκτός έδρας έχουν μία ισοπαλία, μία ήττα και δύο νίκες με τέρματα 11-5. Σήμερα η Λαυρεωτική με ατού την έδρα θα ζητήσει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά και να εξασφαλίσει την θέση της στην κατηγορία και οι Νικητές για να κάνουν το εννιάποντο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.






ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ




Ο Παμπαιανικός στην έξοδο του στη Σταμάτα απέσπασε ισοπαλία από τη Δόξα Άνοιξης και έφτασε στους 8 βαθμούς. Ο Εθνικός προέρχεται από εντός έδρας ήττα και παρέμεινε στους 9 βαθμούς και μία θέση ψηλότερα από τον σημερινό του αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι εντός έχουν φέρει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 3-10. Ο Εθνικός εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει, ενώ έχει φέρει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 5-8. Δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο και κοντά βαθμολογικά, που παίζουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Λάμπρου, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.






ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ




Η Νίκη Δροσιάς προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Βουλιαγμένης και ο Μαύρος Αετός απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία από την πρωτοπόρο Άρτεμις. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 11 βαθμούς και εντός έδρας έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με ισοδύναμα τέρματα 5-5. Ο Μαύρος Αετός βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς και εκτός έδρας έχει φέρει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 4-6.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Δροσιάς, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τσαλίκογλου και ώρα 15:00.






ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ




Ο Αμφιάραος προέρχεται από εκτός έδρας ήττα και βρίσκεται στην 14η θέση με 8 βαθμούς. Εντός έδρας έχει φέρει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 8-10. Σήμερα υποδέχεται τον ουραγό της κατηγορίας Διόνυσο που ακόμα δεν έχει "χαμογελάσει". Βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό. Εκτός έδρας έχει πέντε ήττες με τέρματα 5-25.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Καλάμου, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Νίκα, Περδίκη Φ. και ώρα 15:00.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου