Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΘΗΣΕΑΣ Ν ΜΑΚΡΗΣ 3-2 (0-0)








Το δεύτερο ημίχρονο ήταν όλα τα λεφτά στη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του Κρυονερίου και του Θησέα Ν. Μάκρης. Πέντε γκολ, σε ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με ανατροπή στο σκορ. Το 0-1 στο 64΄ ο Αθανασόπουλος που μπήκε στο παιχνίδι έξι λεπτά πριν του Ανδριά. Ισοφάρισε στο 72΄ ο Σιατραβάνης σε 1-1, ο Ζερμπίνης έκανε το 1-1 στο 77΄, ισοφάρισε για τον Θησέα αυτή τη φορά ο Πράπας στο 82΄και το τελικό 3-2 έκανε στο 86΄ ο Κανταρέλης, εδώ φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι για προηγηθέν επιθετικό φάουλ επί του Μουλλάκη.

Το αξιοσημείωτο του σημερινού παιχνιδιού είναι, ότι από τα πέντε γκολ τα τρία τα έβαλαν οι αλλαγές (Αθανασόπουλος-Ζερμπίνης-Πράπας)




Διαιτητής του αγώνα Κουτρομάνος, με βοηθούς τους Τσέλιο και Κακάνη





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:






ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας) Μανουσάκης, Κουτρωνάς, Κολώτας, Κανταρέλης, Παπαδόπουλος, Τουμπανάκης, Γεωργούσης (63΄ Μίχας), Malaj (80΄ Hoxha), Δαφνάς (56΄ Τσέλα, 67΄ Ζερμπίνης), Σιατραβάνης, Νησωτάκης






ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης (6΄ λ.τ Πράπας), Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσώνης, Τσέλιος, Κατσούγκρης, Τσαλούχος, Μουλλάκης, Ανδριάς (58΄ Αθανασόπουλος)







Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου