Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Α.Ο ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 5-0 (2-0)









Δύο στροφές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, η Κερατέα έπιασε 31 βαθμούς. Δέκα νίκες με τη σημερινή και μία ισοπαλία. Η αναμέτρηση με τη Δόξα Αγ. Άννας είχε πέντε γκολ και ένα δοκάρι. Καθαρή νίκη για τους γηπεδούχους, απέναντι σε μία Δόξα που και αυτή βρίσκεται μέσα στην πρώτη εξάδα της κατηγορίας.
Στο 16΄ με κεφαλιά ο Μαγγανάς Χ. έκανε το 1-0, στο 32΄ με κεφαλιά ο Βαγγέλη από κόρνερ (πήδηξε ψηλότερα από όλους) έγραψε το 2-0, το 3-0 στο 75΄με τον Κερμέζο, πέντε λεπτά αργότερα στο 80΄ πάλι ο Κερμέζο ανέβασε το δίχτυ του σκορ σε 4-0. Το σκορ έκλεισε στο 85΄ ο Kirev κάνοντας το 5-0, τρία λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα.
Στο 40΄ δοκάρι για την Κερατέα με τον Κερμέζο σε απευθείας χτύπημα φάουλ.





Διαιτητής του αγώνα Οικονόμου, με βοηθούς τους Περδίκη Ι. και Βιδάλη





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





Α.Ο ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Κοντός) Σόφης, Guce, Κατσίκης, Ντεμολλάρι, Βαγγέλη, Παπαγιάννη, Μαγγανάς Χ. (82΄ Στεργίου), Μαγγανάς Έ. (72΄ Mahmutllari), Κερμέζο (82΄ Kirev), Κοντογιάννης, Μπρότσι (82΄ Σιδέρης)




ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ (Κατωπόδης) Μάρκου, Gjoka Θεοδώρου Ε. (85΄ Μαργούτας), Καλλιανέζος, Λάσκαρης, Γιάννης, Παϊτέρης, Θεοδώρου Γ., Δρογγίτης (72΄ Gheban), Μουγιολάρι (72΄ Νικολόπουλος), Κοκκοράκης






Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου