Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-2 (1-1)










Χορταστική ισοπαλία στην Αγία Μαρίνα με τέσσερα γκολ, ανάμεσα στον Θησέα και τον Άρη Βούλας, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις, πάθος, δύναμη και δύο αποβολές. Στο 22΄ ο Χατζής με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-1 για τον Άρη. Στο 25΄ απάντησε ο Θησέας με καταπληκτική ατομική ενέργεια του Μηναδάκη, που έφερε το ματς στα ίσια.

Στην εκπνοή του αγώνα, συγκεκριμένα στο 86΄ ο Romano έγραψε το 1-2 βάζοντας τους φιλοξενούμενους ξανά μπροστά στο σκορ. Στο 94΄ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους ο Φουκαράς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που καταλογίστηκε σε χέρι του Σταγάκη.
Στο 86΄ με απευθείας κόκκινη αποβλήθηκε ο Βατίστας για την Βούλα και στο 95΄ με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο Τσαλούχος για τους γηπεδούχους.




Διαιτητής του αγώνα Ρεντίφης, με βοηθούς τους Σπίθα και Κορωνιά Κ.




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:






ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Βεϊζάι (55΄ Πράπας), Φουκαράς, Τσέλιος (73΄ Κυριακίδης), Κατσούγκρης, Καραβατάκης (68΄ Μαστορόπουλος), Μουλάκης, Τσαλούχος





ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Προβίδας, Γκούρας, Γιαννόπουλος, Βατίστας, Σταγάκης, Λιόσης, Χρήστου (67΄ Αλεξόπουλος), Χατζής, Κούστας, Romano, Κριλής





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου