Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΚΑΤΟΧΟΣ UEFA A O ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ










Πριν από περίπου ένα χρόνο, τέθηκε ένας στόχος. Η απόκτηση του Διπλώματος προπονητών UEFA A. Το ταξίδι είχε τρεις στάσεις με προορισμό το Αγρίνιο.

Η πρώτη στάση ήταν στις 4 Φεβρουαρίου έως  12 Φεβρουαρίου 2019, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση παρακολούθησης της σχολής. Εν μέσω πρωταθλήματος, που απαιτούσε την αυθημερόν διαδρομή Αγρίνιο-Ανάβυσσο και πάλι πίσω, για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής.

Η δεύτερη στάση πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι, από τις 27 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2019. Εν μέσω προετοιμασίας της ομάδας του Νικολακάκη για το νέο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ.


Η τρίτη και τελευταία στάση ήταν στις 28 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2019.


Το ταξίδι ήταν κουραστικό και επίπονο. Είχε στροφές αλλά και οάσεις. Μία κατάκτηση ανόδου με τον Σαρωνικό Αναβύσσου στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ, μία παραίτηση από τα ηνία του σωματείου του Νικολακάκη και μία νέα αρχή στην τεχνική ηγεσία του Πρωτέα. Όλα αυτά μαζί, συνέβαλαν και απέφεραν στην κατοχή του Διπλώματος UEFA A.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος σαν καλός οδηγός, τερμάτισε τη διαδρομή και κατέκτησε τον στόχο του. Αφού λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και το όνομα του βρίσκεται μέσα στους επιτυχόντες της σχολής και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό.

Εμείς, ως ΑΘΛΟΡΑΜΑ, του ευχόμαστε ο δρόμος του να είναι πάντα μία ευθεία, με ωραία θέα και επιμορφωτικές στάσεις. Κάθε επιτυχία στην προπονητική σταδιοδρομία του. Και εις ανώτερα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου