Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 3-1 (2-0)










Στη δεύτερη θέση εδραιώθηκε ο Άρης Βούλας μετά την σημερινή του νίκη επί της Τριγλίας με 3-1. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Η Τριγλία αιφνιδίασε τους γηπεδούχους όταν ο Τσάγκαρης στο 11΄ είχε δοκάρι, το οποίο δοκάρι του στέρησε την επιτυχία ενός γκολ.
Ο Άρης αντέδρασε και με κεφαλιά στου κεντρικού αμυντικού Γεωργάκα στο 19΄, μπήκε οδηγός στο σκορ γράφοντας το 1-0. Στο 23΄ ο Romano έκανε το 2-0 αφού πέρασε και τον Κύρκο, το 3-0 ήρθε στο 68΄ με λόμπα του Κριλή. Μείωσε για την Τριγλία ο Πατσιούρας στο 81΄ με ωραία ατομική προσπάθεια.




Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Αντ., με βοηθούς τους Πύκνη και Τσελεπίδη





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:






ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Προβίδας, Gjura, Γιαννόπουλος, Βατίστας, Γεωργακάς, Λιόσης, Χρήστου (85΄ Χριστίδης), Χατζής (75΄ Σταγάκης), Εστυλιανίδης (89΄ Αλεξόπουλος), Romano, Κριλής (87΄ Γιώτης)





ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ασλάνογλου) Κύρκος, Παπαδιονυσίου (70΄ Δούκας), Αρβανιτίδης, Κουμουτσέας, Τσούκας, Τσάγκαρης, Παπαδόπουλος (46΄ Αγγελόπουλος), Σκαφίδας, Δελαπόρτας, Ζαφειρόπουλος, Πατσιούρας






Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου