Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΕΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ









Η Ένωση της ΕΠΣΑΝΑ ενημερώνει τα σωματεία-μέλη της που διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση, ότι η ΓΓΑ θέτει σε λειτουργία το "Μητρώο αθλητικών σωματείων", το οποίο αποτελεί την επίσημη καταγραφή του συνόλου των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων.

Ως προπαρασκευαστικό στάδιο του εγχειρήματος είναι η εγγραφή των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων που διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση, στην ειδική πλατφόρμας προεγγραφής αθλητικών σωματείων www.gga.gov.gr/mitroo.

Προκειμένου να ενταχθούν τα αθλητικά σωματεία, μέλη των αναγνωρισμένων αθλητικών Ομοσπονδιών στα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, από την πανδημία του κορωνοϊού, σας γνωρίζουμε ότι η προεγγραφή των σωματείων πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.

Με τον μοναδικό κωδικό μητρώου της ΓΓΑ κάθε σωματείου, ο νόμιμος εκπρόσωπος του θα έχει τη δυνατότητα να εισέλθει στην πλατφόρμα και να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία, τα οποία αφορούν ενδεικτικά τις εξής ενότητες:

1. Στοιχεία φορέα

2. Αθλητές, προπονητές 

3. Αθλητικές εγκαταστάσεις

4. Αθλητική δραστηριότητα 

5. Οικονομικά και φορολογικά στοιχεία

Τα μέτρα στήριξης θα ενεργοποιηθούν αφού προηγουμένως ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες  της ΓΓΑ τα κατατεθέντα δικαιολογητικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου